VMware specialist RedLogic wordt onderdeel van de Conscia Groep en gaat hiermee deel uitmaken van Conscia’s ‘Network of Knowledge’ met ruim 950 experts in Europa. Conscia breidt op deze manier zijn dienstenportfolio uit door het bieden van kwalitatieve VMware-ondersteuning. Binnen het netwerk fungeert RedLogic als ‘VMware Center of Excellence’, om zo Nederlandse en internationale klanten nog beter te bedienen.

Vanwege een grote klantbehoefte was Conscia al langere tijd op zoek naar een strategische partner voor het aanbieden van VMware-diensten. Naast de VMware-expertise was ook de ‘cultural fit’ tussen beide bedrijven hierin essentieel. RedLogic zocht naar een partner voor het realiseren van de groeiambities, waarin een goede ‘DNA fit’ van belang was. Door de strategische samenwerking is deze match een feit en kijken beide partijen uit naar een succesvolle samenwerking en het verder uitbouwen van het ‘Network of Knowledge’.

“Het portfolio van Conscia wordt voor een groot deel bepaald door onze klanten. In gesprekken met hen en ook via onze klanten-adviesraad board werd ons concreet gevraagd naar VMware-ondersteuning. Vrijwel al onze klanten gebruiken VMware en dienstverlening op dit gebied is voor ons het laatste puzzelstukje voor een compleet aanbod,” zegt Marcel Cappetti, CEO van Conscia Nederland. “Met de kennis en kunde van RedLogic kunnen we onze ambitie, de nummer één partner zijn voor onze klanten op het gebied van veilige, managed IT-infrastructuren voor 24/7 omgevingen, verder verwezenlijken.”

RedLogic is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een van de beste VMware-kennispartners. In Nederland behoren zij tot de top-3 en in Europa tot de top-10 van VMware-experts. Alexander de Wit, medeoprichter van RedLogic: “Door de samenwerking met Conscia kunnen we ons Cloud-aanbod nog verder verbreden. Voor onze klanten betekent dit dat wij een nog completere dienstverlening aan kunnen bieden. Daarnaast geeft het een boost aan onze operationele slagkracht. We hebben als VMware-partner een stevige set aan competenties en intensief contact met VMware. Door onze samenwerking met de Conscia Groep, kunnen we in belangrijke mate bijdragen aan de VMware-kennis van de gehele organisatie en samen een ‘VMware Center of Excellence’ vormen.”

Over RedLogic

RedLogic ontzorgt organisaties op het gebied van IT-infrastructuur in het algemeen en VMware in het bijzonder. Vanuit het kantoor in Houten biedt RedLogic sinds 2012 consultancy, projecten en 24×7 managed services aan bij klanten in binnen- en buitenland. De RedLogic consultants zijn stuk voor stuk hoog opgeleide VMware professionals met een passie voor IT-infrastructuren. Dit wordt onderschreven door de vier VMware Master Services Competencies voor Netwerk Virtualisatie, VMware Cloud Foundation, VMware Cloud on AWS en Datacenter Virtualisatie die RedLogic heeft behaald. Voor meer informatie: www.redlogic.nl.

Over Conscia

Conscia is een Network of Knowledge en een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in cybersecurity, IT-infrastructuuroplossingen en managed services. Als trusted advisor streeft Conscia ernaar om de bedrijfskritische IT-infrastructuur van klanten te ondersteunen voor de gehele waardeketen van ontwerp, implementatie, operatie en optimalisatie. Deze ambitie wordt ondersteund door diepgaande technische competenties en inzichten, die worden weergegeven via een uniek klantportaal. Dit vormt ook de basis voor de beste klantervaring en de hoogste klanttevredenheid in de sector. Een ander strategisch doel voor Conscia is om de meest aantrekkelijke werkplek te zijn voor getalenteerde IT-infrastructuurspecialisten in Europa.

Momenteel heeft Conscia Group meer dan 950 medewerkers in zes landen (Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland en Slovenië). Conscia Nederland is gevestigd in Gouda en heeft ruim 240 werknemers. Voor meer informatie: www.conscia.com/nl/.