Onze multitaskers

test

Heb jíj het in je?

Heb jij het in je om onze nieuwe IT-architect annex storagekenner te worden? Krijg jij als VMware Specialist er een kick van om soms ook als consultant bij te springen? De koffie staat klaar.

Wesley van Groen

Infrastructure Consultant

Als bakkerszoon verwachtte iedereen dat hij in het brood zou terechtkomen, maar Wesley koos een IT-opleiding. Afstuderen deed hij bij RedLogic en kwam er daarna in dienst. Hij zocht namelijk een kleine organisatie met vakidioten die lol in hun werk hebben. Het is vooral het hechte teamwork dat hem aanspreekt. Niets is leuker dan samen een probleem ontleden om de beste oplossing te vinden. Deze actieveling loopt vaak de longen uit zijn lijf; de vierdaagse, marathons en zelf de Pacific Crest Trail houden hem niet tegen.

Alexander de Wit

Strategic Partner Manager VMware & Cisco

Zette in 2012 zijn krabbel onder de oprichtingsakte van RedLogic. Inmiddels is hij verantwoordelijk voor het partnermanagement van VMware en Cisco. Denkt vaak terug aan de spoedklus waarbij hij met vijf man in tien dagen een complete IT-infrastructuur vanuit een failliet bedrijf succesvol insourcete. Zijn creativiteit liet hem toen gelukkig niet in de steek. Vond eens 54 potten pindasaus op zijn bureau, want verslaafd.

Frank Veenman

Infrastructure Consultant

Al in zijn jeugd wist hij het zeker: later zou Frank iets met computers gaan doen. Het verbaast dan ook niemand dat hij tegenwoordig IT consultant is, met als specialisatie VMware en Microsoft. Werd een paar jaar geleden door RedLogic gevraagd voor een migratieproject van twee active directories en is er sindsdien blijven hangen. Het team vindt hij gezellig, de klussen uitdagend.

Martijn Muijs

Co-founder

Kok of docent, dat wilde hij worden. Of het nu gaat om het hoofdgerecht of de schoolklas, harmonie is volgens Martijn de enabler van succes. Vanuit die filosofie richtte hij met twee compagnons RedLogic op. Een kennisbundeling die het geheel groter maakt dan de som der delen. Martijn bezit de ‘komt goed’-factor en kreeg daarmee menig ontspoord infrastructuurproject weer op de rails. In zijn vrije tijd zeilt en snowboard hij graag.

Matts Bos

Infrastructure Consultant

Deze professioneel gamer heeft aardig wat uurtjes achter een beeldscherm doorgebracht. Dit compenseert hij graag met extreme sporten en motorrijden. Ooit dacht hij erover om radioloog te worden of fysiotherapeut, om uiteindelijk bij RedLogic terecht te komen. De leergierigheid spat van hem af en hij kijkt er naar uit om zich de nieuwste technieken op het gebeid van virtualisatie eigen te maken. Wanneer je VMware zegt begint hij harder te lopen en vraag hem eens naar zijn levensmotto: “dance like nobody is watching!”

Menno Glissenaar

Infrastructure Consultant

Menno is nummertje 15 bij RedLogic, maar gaat liever gewoon als Menno door het leven. Hij is wel te porren voor wat uitdaging en krijgt alle kans zich te specialiseren in NSX, VCF en vRealize automation van VMware. Menno werkt graag samen met andere gemotiveerde vakidioten aan een oplossing in samenwerking met de klant. Hij draait zijn hand niet om voor virtuele infrastructuren, storage en back-up. In zijn vrije tijd staat hij zijn mannetje op de tennisbaan of springt hij op de motor. In de nabije toekomst raken wij Menno misschien wel kwijt aan de VS, waar hij zijn jeugddroom achteraan wil gaan: President van de Verenigde Staten.

Bart Oevering

Infrastructure Consultant

Met zijn passies voor motorrijden, NASA en het IT-vak past Bart perfect bij RedLogic. Als innovator stelt hij graag vragen om dingen nog beter te doen. Zijn innovatieve kwaliteiten zet hij ook elk jaar op 5 mei in, waar hij steevast te vinden is op het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Als vrijwilliger zet hij zich daar in om het festival op technisch vlak een succes te maken. Als vakidioot is hij graag onderdeel van het team en wil er samen voor zorgen het team naar een hoger plan te tillen. In zijn vrije tijd tilt hij vooral zichzelf naar een hoger plan en is hij op de klimmuur te vinden. Al schijnt de term ‘dikke matten tester’ ook op hem van toepassing te zijn…

Martin Bremer

Manager Hybrid Cloud Solutions

Na aan de wieg te hebben gestaan van het huidige Ziggo, bedient Martin nu de klanten van RedLogic. De dynamische, platte organisatie passen goed bij deze actieveling. Al vraagt hij zich wel hardop af: “Is er echt voor alles een WiKi-pagina?” Mocht je hem niet kunnen bereiken dan is hij bezig met een van grootste hobbies. Hardlopen, een warm bad of Netflixen (bij voorkeur in die volgorde). Hij kan ook nog een rib-eye steak van 350 gram aan het verorberen zijn. Hem storen is op eigen risico…

Alexander Mensing

Infrastructure Consultant

Racefiets, MTB of motor? Geef Alexander 2 wielen en hij wordt blij. Van het idee dat hij Superman kon worden is hij afgestapt, al zal hij als echte familieman wel zo worden gezien door zijn kinderen. Voor storage- en datamigraties draait hij zijn hand niet om. Al kun je hem ook bellen voor een datacenterverhuizing. Waar hij nog meer blij van wordt is uitgedaagd worden nieuwe dingen te leren en zelf verantwoordelijkheid te dragen voor projecten, zonder management die over zijn schouder meekijkt.

Julian Bouman

Account Manager New Business

Bijdragen aan de sfeer én de successen, dat doet Julian. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de sales binnen RedLogic, echter is hij vanwege zijn passie voor Aziatisch koken ook regelmatig in de keuken te vinden. Dus ben je hem kwijt, check eerst even de keuken. Dan neemt hij, als enthousiaste relatiemanager, vervolgens maar wat graag een kopje koffie voor je mee.

Jessika Barendse

Office Assistant

Met Jessika heeft RedLogic een echte duizendpoot in dienst. Van administratieve taken tot het ondersteunen van de directie, ze draait haar hand er niet voor om. Het teamgevoel en de informele sfeer bij RedLogic past helemaal bij haar. Of het nu is voor hulp of een gezellige babbel, je kan Jessika altijd bellen. Als het even kan is ze graag op reis met haar gezin, caravan achter de auto en gaan.

Annemarie Turenhout

Virtual Office Manager

Van dolfijnenverzorgster naar Redlogicansverzorgster, in 22 jaar kan er een hoop veranderen. Thuis heeft zij momenteel voldoende aan 2 pratende parkieten, maar als vliegende keep komt zij regelmatig zelf aanvliegen vanuit haar home town Lisserbroek. Liever nog komt zij op de motor richting Houten, misschien met een kleine detour langs Noordwijk.

Jesse Teeler

Infrastructure Consultant

Zwemmen in bankbiljetten, net als Dagobert Duck, dat was zijn droom vroeger. Emigreren naar Duckstad zit er helaas niet in, maar verre reizen blijven een passie. Dagelijks zorgt hij ervoor dat hij zijn IT kennis up to date houdt, in de breedste en diepste zin van het woord. Om zo ook in de toekomst goed te blijven op zijn vakgebied.

Hans Lenze Kaper

Infrastructure Consultant

Zet Hans Lenze op een fiets en je hebt een blij mens. Al weet hij ook goed de weg achter een computer, wel met een zelfgemaakt toetsenbord, want zo’n zwarte is maar saai. Hij bijt zich graag vast in de gehele lifecycle van een uitdagende omgeving: van ontwerp, bouw, run, tot aan afbouw/migratie.