Onze multitaskers

test

Heb jíj het in je?

Heb jij het in je om onze nieuwe IT-architect annex storagekenner te worden? Krijg jij als VMware Specialist er een kick van om soms ook als consultant bij te springen? De koffie staat klaar.

Wesley van Groen

Infrastructure Consultant

Als bakkerszoon verwachtte iedereen dat hij in het brood zou terechtkomen, maar Wesley koos een IT-opleiding. Afstuderen deed hij bij RedLogic en kwam er daarna in dienst. Hij zocht namelijk een kleine organisatie met vakidioten die lol in hun werk hebben. Het is vooral het hechte teamwork dat hem aanspreekt. Niets is leuker dan samen een probleem ontleden om de beste oplossing te vinden. Deze actieveling loopt vaak de longen uit zijn lijf; de vierdaagse, marathons en zelf de Pacific Crest Trail houden hem niet tegen.

Michael Muetstege

Infrastructure Consultant

Wilde als kind al iets met techniek doen, elektronicamonteur of zo. Nu zit Michael al meerdere jaren bij RedLogic, waar hij als IT-beheerder en security-expert een grote klant ontzorgt. Het valt hem op dat echt alle collega’s IT-specialist zijn, iets wat bij zijn vorige werkgevers niet het geval was. Ook het frequent onderling delen van kennis vindt hij opvallend. Portretfotografie is een uit de hand gelopen hobby.

Alexander de Wit

Co-founder

Zette in 2012 zijn krabbel onder de oprichtingsakte van RedLogic. Als directeur en mede-eigenaar werkt Alexander aan uiteenlopende zaken, zoals de ISO-certificering. Denkt vaak terug aan de spoedklus waarbij hij met vijf man in tien dagen een complete IT-infrastructuur vanuit een failliet bedrijf succesvol insourcete. Zijn creativiteit liet hem toen gelukkig niet in de steek. Vond eens 54 potten pindasaus op zijn bureau, want verslaafd.

Frank Veenman

Infrastructure Consultant

Al in zijn jeugd wist hij het zeker: later zou Frank iets met computers gaan doen. Het verbaast dan ook niemand dat hij tegenwoordig IT consultant is, met als specialisatie VMware en Microsoft. Werd een paar jaar geleden door RedLogic gevraagd voor een migratieproject van twee active directories en is er sindsdien blijven hangen. Het team vindt hij gezellig, de klussen uitdagend.

Robin van Altena

Infrastructure Consultant

Zij-instromer in de ICT. Wilde helikopterpiloot worden, maar kwam als audio- en videotechneut uiteindelijk in deze sector terecht. Bij RedLogic heeft Robin de afgelopen tijd wisselende functies bekleed en ontplooit zich nu als VMware-expert. Vooral de multidisciplinaire aanpak van virtualisatie, netwerk en storage was hij nergens eerder tegengekomen. Beoefent Aikido. Net als zijn werk vergt dat veel beheersing en flexibiliteit.

Erwin van der Flier

Infrastructure Consultant

Automonteur wilde hij worden, maar kwam via de vliegtuigbouw uiteindelijk terecht bij RedLogic. Daar maakt Erwin als zelfstandig professional sinds 2015 deel uit van het infrateam. Trots is hij op alle projecten waarbij hij was betrokken, zoals de implementatie van netwerkvirtualisatie bij de grootste klant van RedLogic. Als zijn laptop dicht is, zoekt hij geocaches, vliegt hij met een drone of viert hij welverdiend vakantie.

Martijn Muijs

Co-founder

Kok of docent, dat wilde hij worden. Of het nu gaat om het hoofdgerecht of de schoolklas, harmonie is volgens Martijn de enabler van succes. Vanuit die filosofie richtte hij met twee compagnons RedLogic op. Een kennisbundeling die het geheel groter maakt dan de som der delen. Martijn bezit de ‘komt goed’-factor en kreeg daarmee menig ontspoord infrastructuurproject weer op de rails. In zijn vrije tijd zeilt en snowboard hij graag.

Linda Windhouwer

HR & Office Manager

Wilde vroeger bij een reisbureau werken, dingen regelen zodat mensen de wereld kunnen bewonderen. Het werd geen reisbureau, maar RedLogic. Daar regelt Linda als hr & office manager vrijwel alles. Aan haar de nobele taak om het administratieve proces te bewaken en de directie te ondersteunen. Maar het reislustige is gebleven. Ze leert graag andere culturen kennen, hoewel ze de ontspannen cultuur bij RedLogic stiekem ook kan waarderen.

Matts Bos

Infrastructure Consultant

Deze professioneel gamer heeft aardig wat uurtjes achter een beeldscherm doorgebracht. Dit compenseert hij graag met extreme sporten en motorrijden. Ooit dacht hij erover om radioloog te worden of fysiotherapeut, om uiteindelijk bij RedLogic terecht te komen. De leergierigheid spat van hem af en hij kijkt er naar uit om zich de nieuwste technieken op het gebeid van virtualisatie eigen te maken. Wanneer je VMware zegt begint hij harder te lopen en vraag hem eens naar zijn levensmotto: “dance like nobody is watching!”

Jimmy van der Mast

Infrastructure Consultant

Net als zijn vader wilde hij graag automonteur worden. Inmiddels houdt hij zich liever bezig met kleine elektronica, als hij niet buiten aan het hardlopen is. En nu we het toch over ‘lopen’ hebben… Jimmy loopt warm voor nieuwe ontwikkelingen en wil blijven werken aan zijn persoonlijke groei. Zijn keuze voor RedLogic werd mede bepaalt door het teamwork en de teambinding, het feit dat hij op de fiets naar het werk kan is een kersje op de taart. Zijn eigen taart wel te verstaan; voor het maken van een bruidstaart draait hij zijn hand namelijk niet om.

Menno Glissenaar

Infrastructure Consultant

Menno is nummertje 15 bij RedLogic, maar gaat liever gewoon als Menno door het leven. Hij is wel te porren voor wat uitdaging en krijgt alle kans zich te specialiseren in NSX, VCF en vRealize automation van VMware. Menno werkt graag samen met andere gemotiveerde vakidioten aan een oplossing in samenwerking met de klant. Hij draait zijn hand niet om voor virtuele infrastructuren, storage en back-up. In zijn vrije tijd staat hij zijn mannetje op de tennisbaan of springt hij op de motor. In de nabije toekomst raken wij Menno misschien wel kwijt aan de VS, waar hij zijn jeugddroom achteraan wil gaan: President van de Verenigde Staten.

Bart Oevering

Infrastructure Consultant

Met zijn passies voor motorrijden, NASA en het IT-vak past Bart perfect bij RedLogic. Als innovator stelt hij graag vragen om dingen nog beter te doen. Zijn innovatieve kwaliteiten zet hij ook elk jaar op 5 mei in, waar hij steevast te vinden is op het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Als vrijwilliger zet hij zich daar in om het festival op technisch vlak een succes te maken. Als vakidioot is hij graag onderdeel van het team en wil er samen voor zorgen het team naar een hoger plan te tillen. In zijn vrije tijd tilt hij vooral zichzelf naar een hoger plan en is hij op de klimmuur te vinden. Al schijnt de term ‘dikke matten tester’ ook op hem van toepassing te zijn…

Martin Bremer

Service Manager / Projectleider

Na aan de wieg te hebben gestaan van het huidige Ziggo, bedient Martin nu de klanten van RedLogic. De dynamische, platte organisatie passen goed bij deze actieveling. Al vraagt hij zich wel hardop af: “Is er echt voor alles een WiKi-pagina?” Mocht je hem niet kunnen bereiken dan is hij bezig met een van grootste hobbies. Hardlopen, een warm bad of Netflixen (bij voorkeur in die volgorde). Hij kan ook nog een rib-eye steak van 350 gram aan het verorberen zijn. Hem storen is op eigen risico…

Alexander Mensing

Infrastructure Consultant

Racefiets, MTB of motor? Geef Alexander 2 wielen en hij wordt blij. Van het idee dat hij Superman kon worden is hij afgestapt, al zal hij als echte familieman wel zo worden gezien door zijn kinderen. Voor storage- en datamigraties draait hij zijn hand niet om. Al kun je hem ook bellen voor een datacenterverhuizing. Waar hij nog meer blij van wordt is uitgedaagd worden nieuwe dingen te leren en zelf verantwoordelijkheid te dragen voor projecten, zonder management die over zijn schouder meekijkt.

Robert Cranendonk

Infrastructure Consultant

Duizendpoot Robert wil alles leren wat hij nog niet kan en wil uiteindelijk all the way to the top! Op dit moment heeft hij zijn droombaan gevonden in het multidisciplinaire hoog-technische team van RedLogic. Zijn expertise ongeremd uitvoeren in een bedrijf met een grote vorm van autonomie en vertrouwen in zijn kunnen; dat is wat hij nu vindt. Naast alles op het gebied van VMware NSX en VCF kun je Robert ook bellen voor het lopen van een marathon, een potje karaoke of voor Dungeons & Dragons. En dit allemaal voor iemand die eerst scheikundige wilde worden.

Julian Bouman

Junior Accountmanager

Bijdragen aan de sfeer én de successen, dat doet Julian. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de sales binnen RedLogic, echter is hij vanwege zijn passie voor Aziatisch koken ook regelmatig in de keuken te vinden. Dus ben je hem kwijt, check eerst even de keuken. Dan neemt hij, als enthousiaste relatiemanager, vervolgens maar wat graag een kopje koffie voor je mee.

Marjolein Lokenberg

Recruiter a.i.

Coming soon...

Jessika Barendse

Office Assistant

Coming soon...

Laurens van Gunst

Infrastructure Consultant

Vanaf zijn 17e werkt Laurens al in de IT en voelt zich dan ook als een vis in het water tussen de andere vakidioten. Hij werkt al vele jaren met VMware en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied van AWS. Plezier in het werk hebben is voor hem belangrijk, dus ook op dat gebied is hij de perfecte match met RedLogic. Mocht je nog een leuke film zoeken, bel hem vooral, zijn collectie is eindeloos. Ook voor advies over gipsverbanden kun je bij hem terecht, volgens het poëziealbum van zijn vrouw was dat namelijk altijd zijn droombaan.

Kaj Noppen

Infrastructure Consultant

Coming soon...

Mischa Klibisch

Infrastructure Consultant

Coming soon...