Onze multitaskers

test

Heb jíj het in je?

Heb jij het in je om onze nieuwe IT-architect annex storagekenner te worden? Krijg jij als VMware-specialist er een kick van om soms ook als consultant bij te springen? De koffie staat klaar.

Wesley van Groen

Infrastructure Consultant

Als bakkerszoon verwachtte iedereen dat hij in het brood zou terechtkomen, maar Wesley koos een IT-opleiding. Afstuderen deed hij bij RedLogic en kwam er daarna in dienst. Hij zocht namelijk een kleine organisatie met vakidioten die lol in hun werk hebben. Het is vooral het hechte teamwork dat hem aanspreekt. Niets is leuker dan samen een probleem ontleden om de beste oplossing te vinden. Druk aan het trainen voor de vierdaagse.

Michael Muetstege

Infrastructure Consultant

Wilde als kind al iets met techniek doen, elektronicamonteur of zo. Nu zit Michael al ruim twee jaar bij RedLogic, waar hij als IT-beheerder en security-expert een grote klant ontzorgt. Het valt hem op dat echt alle collega’s IT-specialist zijn, iets wat bij zijn vorige werkgevers niet het geval was. Ook het frequent onderling delen van kennis vindt hij opvallend. Portretfotografie is een uit de hand gelopen hobby.

Alexander de Wit

Co-founder

Zette in 2012 zijn krabbel onder de oprichtingsakte van RedLogic. Als directeur en mede-eigenaar werkt Alexander aan uiteenlopende zaken, zoals de ISO-certificering. Denkt vaak terug aan de spoedklus waarbij hij met vijf man in tien dagen een complete IT-infrastructuur vanuit een failliet bedrijf succesvol insourcete. Zijn creativiteit liet hem toen gelukkig niet in de steek. Vond eens 54 potten pindasaus op zijn bureau, want verslaafd.

Edwin Rooijakkers

Service Manager

Wilde oorspronkelijk piloot of commando worden, maar RedLogic wist hem te strikken als servicemanager. Eén vijfde van zijn tijd is Edwin bovendien teamleider van het operationele team. De medewerkers centraal en voldoende persoonlijke uitdaging, dat spreekt hem erg aan. Kreeg laatst een worteltaartpakket, zodat-ie bij de volgende spoedklus zelf niet om taart hoeft te vragen.

Frank Veenman

Infrastructure Consultant

Al in zijn jeugd wist hij het zeker: later zou Frank iets met computers gaan doen. Het verbaast dan ook niemand dat hij tegenwoordig IT consultant is, met als specialisatie VMware en Microsoft. Werd een paar jaar geleden door RedLogic gevraagd voor een migratieproject van twee active directories en is er sindsdien blijven hangen. Het team vindt hij gezellig, de klussen uitdagend.

Robin van Altena

Infrastructure Consultant

Zij-instromer in de ICT. Wilde helikopterpiloot worden, maar kwam als audio- en videotechneut uiteindelijk in deze sector terecht. Bij RedLogic heeft Robin de afgelopen tijd wisselende functies bekleedt en ontplooit zich nu als VMware-expert. Vooral de multidisciplinaire aanpak van virtualisatie, netwerk en storage was hij nergens eerder tegengekomen. Beoefent Aikido. Net als zijn werk vergt dat veel beheersing en flexibiliteit.

Rob van der Wouw

Infrastructure Consultant

Droomde vroeger van ruimtereizen, maar staat gelukkig met beide benen op de grond. Rob was betrokken bij de oprichting van RedLogic, volgens hem een interessant avontuur om te zien of hij daarmee meer bereikt dan als eenpitter. Expert op de thema’s netwerk en IT-beveiliging, coach voor zijn collega’s. Houdt van voetballen en natuurwandelingen en vond het zalig om een slecht werkend apparaat met een moker het zwijgen op te leggen.

Robert Kloosterhuis

vExpert en Infrastructure Consultant

Aan computers verslingerd sinds zijn vader met een Olivetti 8088 thuiskwam. Robert was in 2012 de allereerste werknemer van RedLogic. Daar trof hij een klein hecht team van goeroes om snel te leren en inhoudelijk te groeien. Hij specialiseerde zich in VMware- en storageoplossingen en is bedreven in monitoringtools, supportportals en leveranciersadministratie. Kleurt als architect bovendien regelmatig op whiteboards. Fervent gamer, competatief pittig-eter en houdt van een wijntje.

Erwin van der Flier

Infrastructure Consultant

Automonteur wilde hij worden, maar kwam via de vliegtuigbouw uiteindelijk terecht bij RedLogic. Daar maakt Erwin als zelfstandig professional sinds 2015 deel uit van het infrateam. Trots is hij op alle projecten waarbij hij was betrokken, zoals de implementatie van netwerkvirtualisatie bij de grootste klant van RedLogic. Als zijn laptop dicht is, zoekt hij geocaches, vliegt hij met een drone of viert hij welverdiend vakantie.

Jyoti Ramcharan

Junior Security Officer

Zag het vroeger helemaal zitten om als stewardess de wereld rond te vliegen. Vooralsnog rondt Jyoti haar opleiding Bedrijfskundige Informatica af met een stage bij RedLogic. Ze houdt er de bedrijfsprocessen tegen het licht en optimaliseert deze voor de ISO 27001-certificering. Die staat gepland voor eind 2017. De werksfeer is erg fijn en iedereen wordt gelijk behandeld, vindt ze. Buiten werktijd reist ze graag, leest boeken en kijkt films.

Edward Hasekamp

Infrastructure Consultant

Werkt weliswaar bij RedLogic, maar is vaak buiten de deur. Als infrastructuurspecialist zit Edward meestal bij de klant. Zoals bij de hogeschool waarvoor hij een belangrijke aanbesteding begeleidde. Dankzij Edward resulteerde dit in een forse besparing en dus een dolenthousiaste opdrachtgever. Zelf wordt hij enthousiast als hij werkt met specialistische producten, zoals VMware of NSX. Of als hij zijn dochter skitraining geeft op de indoorskipiste.

Martijn Muijs

Co-founder

Kok of docent, dat wilde hij worden. Of het nu gaat om het hoofdgerecht of de schoolklas, harmonie is volgens Martijn de enabler van succes. Vanuit die filosofie richtte hij met twee compagnons RedLogic op. Een kennisbundeling die het geheel groter maakt dan de som der delen. Martijn bezit de ‘komt goed’-factor en kreeg daarmee menig ontspoord infrastructuurproject weer op de rails. In zijn vrije tijd zeilt en snowboard hij graag.

Linda Windhouwer

Office Manager

Wilde vroeger bij een reisbureau werken, dingen regelen zodat mensen de wereld kunnen bewonderen. Het werd geen reisbureau, maar RedLogic. Daar regelt Linda als office manager vrijwel alles. Aan haar de nobele taak om het administratieve proces te bewaken en de directie te ondersteunen. Maar het reislustige is gebleven. Ze leert graag andere culturen kennen, hoewel ze de ontspannen cultuur bij RedLogic stiekem ook kan waarderen.

Tom Nijenhuis

Infrastructure Consultant

Vroeger wilde hij in het leger, maar heeft zijn draai gevonden als infrastructuurspecialist bij RedLogic. Tom verzorgt er nu vooral het operationele beheer en staat te popelen om nieuwe oplossingen te bedenken en migraties uit te voeren. Hij is onder de indruk van het kennisniveau van zijn collega’s en de geleverde hoogwaardige klantoplossingen. Hij probeert in conditie te blijven door veel te mountainbiken en fitnessen. Sportief dus, hoewel hij in zijn vrije tijd ook regelmatig voor het beeldscherm zit.

Matts Bos

Infrastructure Consultant

Deze professioneel gamer heeft aardig wat uurtjes achter een beeldscherm doorgebracht. Dit compenseert hij graag met extreme sporten en motorrijden. Ooit dacht hij erover om radioloog te worden of fysiotherapeut, om uiteindelijk bij RedLogic terecht te komen. De leergierigheid spat van hem af en hij kijkt er naar uit om zich de nieuwste technieken op het gebeid van virtualisatie eigen te maken. Wanneer je VMware zegt begint hij harder te lopen en vraag hem eens naar zijn levensmotto: “dance like nobody is watching!”

Jimmy van der Mast

Infrastructure Consultant

Net als zijn vader wilde hij graag automonteur worden. Inmiddels houdt hij zich liever bezig met kleine elektronica, als hij niet buiten aan het hardlopen is. En nu we het toch over ‘lopen’ hebben… Jimmy loopt warm voor nieuwe ontwikkelingen en wil blijven werken aan zijn persoonlijke groei. Zijn keuze voor RedLogic werd mede bepaalt door het teamwork en de teambinding, het feit dat hij op de fiets naar het werk kan is een kersje op de taart. Zijn eigen taart wel te verstaan; voor het maken van een bruidstaart draait hij zijn hand namelijk niet om.