Onze multitaskers

test

Heb jíj het in je?

Heb jij het in je om onze nieuwe IT-architect annex storagekenner te worden? Krijg jij als VMware Specialist er een kick van om soms ook als consultant bij te springen? De koffie staat klaar.

Wesley van Groen

Infrastructure Consultant

Als bakkerszoon verwachtte iedereen dat hij in het brood zou terechtkomen, maar Wesley koos een IT-opleiding. Afstuderen deed hij bij RedLogic en kwam er daarna in dienst. Hij zocht namelijk een kleine organisatie met vakidioten die lol in hun werk hebben. Het is vooral het hechte teamwork dat hem aanspreekt. Niets is leuker dan samen een probleem ontleden om de beste oplossing te vinden. Deze actieveling loopt vaak de longen uit zijn lijf; de vierdaagse, marathons en zelf de Pacific Crest Trail houden hem niet tegen.

Michael Muetstege

Infrastructure Consultant

Wilde als kind al iets met techniek doen, elektronicamonteur of zo. Nu zit Michael al meerdere jaren bij RedLogic, waar hij als IT-beheerder en security-expert een grote klant ontzorgt. Het valt hem op dat echt alle collega’s IT-specialist zijn, iets wat bij zijn vorige werkgevers niet het geval was. Ook het frequent onderling delen van kennis vindt hij opvallend. Portretfotografie is een uit de hand gelopen hobby.

Alexander de Wit

Co-founder

Zette in 2012 zijn krabbel onder de oprichtingsakte van RedLogic. Als directeur en mede-eigenaar werkt Alexander aan uiteenlopende zaken, zoals de ISO-certificering. Denkt vaak terug aan de spoedklus waarbij hij met vijf man in tien dagen een complete IT-infrastructuur vanuit een failliet bedrijf succesvol insourcete. Zijn creativiteit liet hem toen gelukkig niet in de steek. Vond eens 54 potten pindasaus op zijn bureau, want verslaafd.

Frank Veenman

Infrastructure Consultant

Al in zijn jeugd wist hij het zeker: later zou Frank iets met computers gaan doen. Het verbaast dan ook niemand dat hij tegenwoordig IT consultant is, met als specialisatie VMware en Microsoft. Werd een paar jaar geleden door RedLogic gevraagd voor een migratieproject van twee active directories en is er sindsdien blijven hangen. Het team vindt hij gezellig, de klussen uitdagend.

Robin van Altena

Infrastructure Consultant

Zij-instromer in de ICT. Wilde helikopterpiloot worden, maar kwam als audio- en videotechneut uiteindelijk in deze sector terecht. Bij RedLogic heeft Robin de afgelopen tijd wisselende functies bekleed en ontplooit zich nu als VMware-expert. Vooral de multidisciplinaire aanpak van virtualisatie, netwerk en storage was hij nergens eerder tegengekomen. Beoefent Aikido. Net als zijn werk vergt dat veel beheersing en flexibiliteit.

Martijn Muijs

Co-founder

Kok of docent, dat wilde hij worden. Of het nu gaat om het hoofdgerecht of de schoolklas, harmonie is volgens Martijn de enabler van succes. Vanuit die filosofie richtte hij met twee compagnons RedLogic op. Een kennisbundeling die het geheel groter maakt dan de som der delen. Martijn bezit de ‘komt goed’-factor en kreeg daarmee menig ontspoord infrastructuurproject weer op de rails. In zijn vrije tijd zeilt en snowboard hij graag.

Linda Windhouwer

HR & Office Manager

Wilde vroeger bij een reisbureau werken, dingen regelen zodat mensen de wereld kunnen bewonderen. Het werd geen reisbureau, maar RedLogic. Daar regelt Linda als hr & office manager vrijwel alles. Aan haar de nobele taak om het administratieve proces te bewaken en de directie te ondersteunen. Maar het reislustige is gebleven. Ze leert graag andere culturen kennen, hoewel ze de ontspannen cultuur bij RedLogic stiekem ook kan waarderen.

Matts Bos

Infrastructure Consultant

Deze professioneel gamer heeft aardig wat uurtjes achter een beeldscherm doorgebracht. Dit compenseert hij graag met extreme sporten en motorrijden. Ooit dacht hij erover om radioloog te worden of fysiotherapeut, om uiteindelijk bij RedLogic terecht te komen. De leergierigheid spat van hem af en hij kijkt er naar uit om zich de nieuwste technieken op het gebeid van virtualisatie eigen te maken. Wanneer je VMware zegt begint hij harder te lopen en vraag hem eens naar zijn levensmotto: “dance like nobody is watching!”

Jimmy van der Mast

Infrastructure Consultant

Net als zijn vader wilde hij graag automonteur worden. Inmiddels houdt hij zich liever bezig met kleine elektronica, als hij niet buiten aan het hardlopen is. En nu we het toch over ‘lopen’ hebben… Jimmy loopt warm voor nieuwe ontwikkelingen en wil blijven werken aan zijn persoonlijke groei. Zijn keuze voor RedLogic werd mede bepaalt door het teamwork en de teambinding, het feit dat hij op de fiets naar het werk kan is een kersje op de taart. Zijn eigen taart wel te verstaan; voor het maken van een bruidstaart draait hij zijn hand namelijk niet om.

Menno Glissenaar

Infrastructure Consultant

Menno is nummertje 15 bij RedLogic, maar gaat liever gewoon als Menno door het leven. Hij is wel te porren voor wat uitdaging en krijgt alle kans zich te specialiseren in NSX, VCF en vRealize automation van VMware. Menno werkt graag samen met andere gemotiveerde vakidioten aan een oplossing in samenwerking met de klant. Hij draait zijn hand niet om voor virtuele infrastructuren, storage en back-up. In zijn vrije tijd staat hij zijn mannetje op de tennisbaan of springt hij op de motor. In de nabije toekomst raken wij Menno misschien wel kwijt aan de VS, waar hij zijn jeugddroom achteraan wil gaan: President van de Verenigde Staten.

Bart Oevering

Infrastructure Consultant

Met zijn passies voor motorrijden, NASA en het IT-vak past Bart perfect bij RedLogic. Als innovator stelt hij graag vragen om dingen nog beter te doen. Zijn innovatieve kwaliteiten zet hij ook elk jaar op 5 mei in, waar hij steevast te vinden is op het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Als vrijwilliger zet hij zich daar in om het festival op technisch vlak een succes te maken. Als vakidioot is hij graag onderdeel van het team en wil er samen voor zorgen het team naar een hoger plan te tillen. In zijn vrije tijd tilt hij vooral zichzelf naar een hoger plan en is hij op de klimmuur te vinden. Al schijnt de term ‘dikke matten tester’ ook op hem van toepassing te zijn…

Martin Bremer

Service Manager / Projectleider

Na aan de wieg te hebben gestaan van het huidige Ziggo, bedient Martin nu de klanten van RedLogic. De dynamische, platte organisatie passen goed bij deze actieveling. Al vraagt hij zich wel hardop af: “Is er echt voor alles een WiKi-pagina?” Mocht je hem niet kunnen bereiken dan is hij bezig met een van grootste hobbies. Hardlopen, een warm bad of Netflixen (bij voorkeur in die volgorde). Hij kan ook nog een rib-eye steak van 350 gram aan het verorberen zijn. Hem storen is op eigen risico…

Alexander Mensing

Infrastructure Consultant

Racefiets, MTB of motor? Geef Alexander 2 wielen en hij wordt blij. Van het idee dat hij Superman kon worden is hij afgestapt, al zal hij als echte familieman wel zo worden gezien door zijn kinderen. Voor storage- en datamigraties draait hij zijn hand niet om. Al kun je hem ook bellen voor een datacenterverhuizing. Waar hij nog meer blij van wordt is uitgedaagd worden nieuwe dingen te leren en zelf verantwoordelijkheid te dragen voor projecten, zonder management die over zijn schouder meekijkt.

Robert Cranendonk

Infrastructure Consultant

Duizendpoot Robert wil alles leren wat hij nog niet kan en wil uiteindelijk all the way to the top! Op dit moment heeft hij zijn droombaan gevonden in het multidisciplinaire hoog-technische team van RedLogic. Zijn expertise ongeremd uitvoeren in een bedrijf met een grote vorm van autonomie en vertrouwen in zijn kunnen; dat is wat hij nu vindt. Naast alles op het gebied van VMware NSX en VCF kun je Robert ook bellen voor het lopen van een marathon, een potje karaoke of voor Dungeons & Dragons. En dit allemaal voor iemand die eerst scheikundige wilde worden.

Julian Bouman

Account Manager New Business

Bijdragen aan de sfeer én de successen, dat doet Julian. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de sales binnen RedLogic, echter is hij vanwege zijn passie voor Aziatisch koken ook regelmatig in de keuken te vinden. Dus ben je hem kwijt, check eerst even de keuken. Dan neemt hij, als enthousiaste relatiemanager, vervolgens maar wat graag een kopje koffie voor je mee.

Marjolein Lokenberg

Recruiter a.i.

Marjolein is de frisse wind die zich graag met het recruitmentproces bemoeit. Haar doel is om altijd de perfecte kandidaat te vinden die helemaal bij RedLogic past. Een nieuwe baan is een langdurige verbinding die je met elkaar aangaat. Een nieuw huis koop je meestal ook niet zomaar. Het begeleiden van processen zit in haar genen en doet ze in het weekend ook voor de scouting van haar kinderen. Voor ontspanning is Marjolein te vinden in haar moestuin of helemaal verzonken in een dik fantasyboek.

Jessika Barendse

Office Assistant

Naast Linda heeft RedLogic er nog een duizendpoot bij met Jessika. Van administratieve taken tot het ondersteunen van de directie, ze draait haar hand er niet voor om. Het teamgevoel en de informele sfeer bij RedLogic past helemaal bij haar. Of het nu is voor hulp of een gezellige babbel, je kan Jessika altijd bellen. Als het even kan is ze graag op reis met haar gezin, caravan achter de auto en gaan.

Kaj Noppen

Infrastructure Consultant

Kaj is een energieke vader van een tweeling en als hij daar even geen rondjes achteraan rent, pakt hij zijn modelspoor of stapt op de MTB voor een extra rondje. Zijn passie voor techniek zie je ook terug in de enorm brede kennis die hij heeft, van infra tot applicaties. Je kan Kaj hierover het hemd van het lijf vragen… hmmm niet letterlijk natuurlijk ;-) Dat hij steeds met verschillende technieken bezig mag zijn, is wat Kaj zo leuk vindt bij RedLogic.

Mischa Klibisch

Infrastructure Consultant

Van kinds af aan was hij al bezeten van auto’s en het was zijn roeping daarin iets te gaan doen. Onderweg kwam er een tweede passie voorbij, de techniek. Hierdoor heeft Mischa toch een andere afslag genomen en is bij RedLogic terecht gekomen. Je kan hem alles vragen over netwerken en security, zoals hij het zo mooi zegt: “Ik ben verantwoordelijk voor de snelweg en toolporten waarvan digitale pakketjes gebruik maken.” Daarnaast is hij ook een wandelende encyclopedie op het gebied van films & series en altijd te porren voor een potje poolen.

Davy van de Laar

Infrastructure Consultant

Davy is net als veel van zijn RedLogic collega’s een echte vakidioot. Hij kan je alles vertellen over de laatste technische ontwikkelingen, maar heeft ook de mooiste verhalen over reizen door Oost-Europa en over de verborgen schatten die hij op rommelmarkten heeft bemachtigd, waardoor zijn huis nu net een klein museum is. Davy is enorm gedreven om te blijven groeien en gaat ervoor om binnen één jaar VMware Tanzu en Kubernetes expert te worden.

Sander de Jonge

Infrastructure Consultant

Rallycoureur worden, dat was zijn jeugddroom. Nu stippelt hij de routes uit om projecten in de juiste banen te leiden. Hoe uitdagender, hoe beter! De gedrevenheid om het beste uit zichzelf te halen spat er bij Sander vanaf en dat past perfect bij RedLogic. Ben je Sander kwijt en schijnt het zonnetje? Dan is hij buiten even een wandeling aan het maken of een rondje aan het fietsen. Alleen bij slecht weer kan hij de rust vinden om neer te ploffen op de bank.