VMUGNL 2021

3 december 2021 Robin van Altena Events / Nieuws / VMware

16 december is het tijd voor de VMUGNL 2021. Ook dit jaar volledig digitaal, maar vol met technische sessies van diverse sprekers.

Tech Day november 2021

23 november 2021 Robin van Altena Nieuws / VMware

Terugblik op een succesvolle en interessante Tech Day, mede door de aanvulling van een aantal Conscia collega's.

VMworld 2021

12 oktober 2021 Linda Windhouwer Events / VMware

De VMworld 2021 zit er weer op. Met meer dan 1000 sessies is hij eigenlijk niet samen te vatten. Voor een globaal beeld nemen wij je mee langs een aantal keynotes, breakout- en designsessies.

VMware Cloud on AWS

9 augustus 2021 Linda Windhouwer AWS / VMware

Wat is VMware Cloud on AWS en waarom is deze combinatie van de twee werelden van VMware en AWS zo'n goede oplossing?

Feest – Onze 4e Master Services Competency is binnen

10 juni 2021 Linda Windhouwer Nieuws / VMware

Juni begint feestelijk met het bericht van VMware dat wij de Master Services Competency (MSC) voor VMware Cloud Foundation toegekend hebben gekregen. Dit is de vierde MSC die wij op onze naam mogen schrijven. Datacenter Virtualisatie, Netwerk Virtualisatie en VMware Cloud on AWS stonden al in onze virtuele prijzenkast.

RedLogic geeft kabinet advies voor komende regeerakkoord

27 mei 2021 Bert van Meteren Nieuws

RedLogic is vandaag aangeschoven aan de ronde tafel van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Samen met minister Cora van Nieuwenhuizen (VVD) en staatssecretaris Stientje van Velthoven (D66) zijn de kansen en uitdagingen besproken rondom het thuiswerken en flexibel werken.

“Zat op dag 1 al met VMware in een call”, ons nieuwste teamlid Davy

28 april 2021 Linda Windhouwer Nieuws / VMware

Davy is vorige maand zijn RedLogic avontuur begonnen. Hij heeft een enorme groei doorgemaakt van beheerder naar consultant en wil bij RedLogic een nieuwe uitdaging aangaan. En wat voor één! Hij heeft de lat voor zichzelf enorm hoog gelegd en ook daarmee laat Davy zien dat hij bij ons team past. In dit interview kom je meer over Davy, en ons, te weten.

Dell Platinum Partner status voor RedLogic

12 april 2021 alexander de wit Dell Technologies

RedLogic is door Dell Technologies uitgeroepen tot Platinum Partner. Door deze nieuwe partner status krijgt de strategische samenwerking tussen Dell Technologies en het Houtense RedLogic een nog stevigere fundering.

RedLogic de beste (Thuis)Werkgever van 2020 in de regio Utrecht

15 maart 2021 alexander de wit Nieuws

De Houtense IT dienstverlener RedLogic is uitgeroepen tot de beste (Thuis)Werkgever van 2020 in de regio Utrecht. In totaal 200 bedrijven uit verschillende branches waren genomineerd voor vier te winnen awards waarbij RedLogic heeft gewonnen in de categorie 20-50 medewerkers.

Drie VMware Partner Awards nominaties voor RedLogic

23 februari 2021 alexander de wit Events / Nieuws / VMware

VMware heeft bekend gemaakt dat RedLogic wederom is genomineerd voor drie VMware Partner Awards. Deze VMware Partner prijs worden jaarlijks uitgereikt aan partners en individuen welke in het voorgaande jaar bijzondere prestaties hebben neergezet.