“Zat op dag 1 al met VMware in een call”, ons nieuwste teamlid Davy

28 april 2021 Linda Windhouwer Nieuws / VMware

Davy is vorige maand zijn RedLogic avontuur begonnen. Hij heeft een enorme groei doorgemaakt van beheerder naar consultant en wil bij RedLogic een nieuwe uitdaging aangaan. En wat voor één! Hij heeft de lat voor zichzelf enorm hoog gelegd en ook daarmee laat Davy zien dat hij bij ons team past. In dit interview kom je meer over Davy, en ons, te weten.

Dell Platinum Partner status voor RedLogic

12 april 2021 alexander de wit Dell Technologies

RedLogic is door Dell Technologies uitgeroepen tot Platinum Partner. Door deze nieuwe partner status krijgt de strategische samenwerking tussen Dell Technologies en het Houtense RedLogic een nog stevigere fundering.

RedLogic de beste (Thuis)Werkgever van 2020 in de regio Utrecht

15 maart 2021 alexander de wit Nieuws

De Houtense IT dienstverlener RedLogic is uitgeroepen tot de beste (Thuis)Werkgever van 2020 in de regio Utrecht. In totaal 200 bedrijven uit verschillende branches waren genomineerd voor vier te winnen awards waarbij RedLogic heeft gewonnen in de categorie 20-50 medewerkers.

Drie VMware Partner Awards nominaties voor RedLogic

23 februari 2021 alexander de wit Events / Nieuws / VMware

VMware heeft bekend gemaakt dat RedLogic wederom is genomineerd voor drie VMware Partner Awards. Deze VMware Partner prijs worden jaarlijks uitgereikt aan partners en individuen welke in het voorgaande jaar bijzondere prestaties hebben neergezet.

VMware vExpert 2021

12 februari 2021 Robin van Altena VMware

VMware reikt jaarlijks de vExpert status uit. Deze status is een persoonlijke erkenning voor de bijdrage die iemand aan de VMware community heeft gegeven. De bekendmaking was dit jaar op 11 februari. Voor iedereen dit zich aangemeld natuurlijk een spannende dag. We zijn als RedLogic dan ook super trots dat drie van onze medewerkers dit jaar de status van vExpert 2021 hebben behouden. Binnenkort onthullen we zelfs wie de vierde vExpert bij RedLogic is geworden.

VMUG 2020 – Terugblik

16 december 2020 Robin van Altena Events / VMware

Een terugblik op de NLVMUG van 2020. Vol met interessante VMware sessies over VCF, NSX, VMware Cloud on AWS en HCX.

VMUG 2020 met Greg Lavender en Pat Gelsinger

4 december 2020 Robin van Altena Events / VMware

Volgende week (8 december) is het zover, de VMUG staat voor de deur. Als online evenement belooft dit een dag vol interessante VMware sessies te worden.

Laatste Tech Day van 2020

24 november 2020 Robin van Altena Events

De laatste oneven maand van dit jaar betekent ook de laatste RedLogic Tech Day van 2020. Een online dag vol met vele technische sessies.

Terugblik op de vNS TechCon 2020

12 november 2020 Robin van Altena Events / VMware

Op 29 oktober was de derde editie van de vNS TechCon. Dit jaar was het virtual Networking en Security evenement volledig online.

vNS en vMA TechCon 2020

23 oktober 2020 Robin van Altena Events / VMware

Donderdag 29 oktober is het tijd voor de vNS en vMA TechCon. Een middag vol met interessante online sessies over VMware NSX of Automation.