Twee VMware Master Services Competencies voor RedLogic

25 februari 2019 Nieuws / VMware

Eind januari heeft RedLogic van VMware haar tweede Master Services Competency toegekend gekregen. Dit is de hoogste technische erkenning die een VMware kennispartner als bedrijf kan behalen.

RedLogic heeft in december al de VMware Master Services Competency voor Netwerk Virtualisatie behaald. Nu is daar die van Datacenter Virtualisatie aan toegevoegd.

Strenge eisen

De eisen voor het behalen van een VMware Master Services Competency zijn hoog, zeker voor een partner zonder honderden medewerkers. De drempel is door VMware bewust erg hoog gelegd zodat alleen echte VMware kennishuizen toegang krijgen tot deze exclusieve club. De MSC partners krijgen onder meer toegang tot besloten opleidingen en evenementen.

Om je Master Services Partner te mogen noemen moeten de medewerkers van de partner op een hoog niveau gecertificeerd zijn. Zo moeten er vijf VMware Certified Professionals (VCP’ers) en twee VMware Certified Advanced Professionals (VCAP’ers) werkzaam zijn. Hiernaast moet worden aangetoond dat deze kennis in de praktijk wordt ingezet. Er moeten daarom drie klantreferenties worden overlegd per Master Service Competency.

Study hard, play hard

Om het succes te vieren hebben wij afgelopen week genoten van een heerlijk diner met het gehele RedLogic team. Na het vieren van deze mijlpaal is het team van RedLogic vast besloten om ook de overige competencies te behalen. Verwacht dus in de komende maanden meer nieuws over onze Desktop and Mobility en Cloud Management and Automation Competency.