VMware Master Services Competency Network Virtualization

11 december 2018 Nieuws / VMware

RedLogic is trots op het behalen van de VMware Master Services Competency voor Network Virtualization. Een mooie erkenning van de VMware expertise van onze medewerkers.

VMware Master Services Competency

VMware heeft op 22 mei van dit jaar zijn Master Services Competency Programma gelanceerd; een vernieuwing van het reeds bestaande partnerprogramma. De Master Services Competenties (MSC’s) zijn kwalificaties voor VMware kennispartners. Hiermee zijn partners herkenbaar die in staat zijn diensten te leveren met een hoge mate van deskundigheid en bewezen ervaring op het gebied van verschillende VMware oplossingen. De MSC’s kunnen op verschillende gebieden behaald worden.

Het geeft een erkenning van het kennisniveau van de desbetreffende competentie. RedLogic heeft reeds een uitgebreid track record op het gebied van netwerkvirtualisatie, hetgeen nu onderstreept wordt met het behalen van deze MSC. De eerste vereiste voor de VMware MSC’s is het behalen van een aantal technische certificeringen. Ten tweede dienen 3 klantreferenties aangeboden te worden, waarin recent voltooide projecten een goed en positief beeld geven van de ervaring van de dienstverlening van RedLogic.

RedLogic

Naast dat wij voor bedrijven nu nog makkelijker vindbaar zijn, biedt deze MSC nog andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan toegang voor onze medewerkers tot toegespitste trainingen, maar ook extra mogelijkheden voor certificeringen zijn van toepassing. Hetgeen uiteraard weer ingezet kan worden voor het succesvol maken van de projecten van onze klanten.