RedLogic bij iSense Cloud Summit

15 november 2019 Events / VMware

Zoals RedLogic haar interne TechDays heeft, zijn er meer bedrijven die ook aan kennisdeling doen. iSense, recruiter en detacheerder, houdt bijna elke maand een Summit. Elk met zijn eigen thema. Deze maand stond in het thema van Cloud. Robert is gevraagd om deze avond af te sluiten met een talk over VMware Cloud Foundation.

Wat Waarom Hoe van VCF

VMware Cloud Foundation (VCF) is iets waar wij bij RedLogic onze handen niet meer voor omdraaien. Wij hebben dit VMware product inmiddels meerdere keren succesvol geïmplementeerd bij onze klanten. VCF is echter voor velen nog erg nieuw en als RedLogic vinden wij het belangrijk om onze kennis en expertise hierover zoveel mogelijk te delen. Menno en Robert hebben hierover ook een presentatie op de InfoSecurity beurs gegeven op 30 oktober (lees hier onze blog terug).

Robert startte zijn presentatie bij het begin: Wat is VCF en wat is er allemaal mogelijk met VCF? Aangezien er bij iSense ook ICT Professionals werkbaar zijn, kon er ook technische kennis gedeeld worden. Daarom is naast de Wat en Waarom, ook de Hoe erg belangrijk. Hoe ziet Cloud Foundation eruit en hoe maak je het werkend?

Whitepapers

Heb je de presentatie helaas moeten missen? Geen probleem, van elke Summit publiceert iSense een whitepaper op hun website. Hierin kun je rustig de materie nog eens doorlezen.

iSense bedankt voor het organiseren en de uitnodiging om te spreken op jullie Cloud Summit.