Succesvolle Infosecurity voor RedLogic

1 november 2019 Events / VMware

RedLogic kijkt terug op een succesvolle Infosecurity. Woensdag 30 oktober stond in het teken van kennisoverdracht op het gebied van VMware Cloud Foundation (VCF). Robert trapte de dag af met zijn deelname aan het cloud computing panelgesprek in het Computable Café. Menno en Robert stonden net na de lunch op het podium met hun presentatie over VCF, de route naar de Hybrid Cloud.

Computable Café

Op uitnodiging van Computable nam Robert, aan het begin van de dag, plaats op het podium van het Computable Café. In een open paneldiscussie werd dieper ingegaan op cloud computing. Robert heeft recent meerdere VCF implementaties uitgevoerd en kon daardoor het aanwezige publiek van de Infosecurity voorzien van vele tips en tricks. Pim van der Beek van Computable leidde het panel en vroeg Robert de hemd van het lijf.

VCF – De route naar de Hybrid Cloud

Menno en Robert beklommen rond 13.00 uur het podium van Theater 2. De aanwezigen in de volle zaal werden wegwijs gemaakt in de wereld van VCF. De praktijkervaringen bij verschillende VCF implementaties kwamen aan de orde.

VMware Cloud Foundation

VCF is een product van VMware die de mogelijkheid biedt om geautomatiseerd een standaard SDDC op te zetten. Het SDDC is ingericht op basis van de Validated Designs van VMware.

Menno begon de presentatie met een uitleg over wat VCF precies is, welke VMware producten vanuit VCF kunnen worden deployed en hoe de initiële deployment van het management domain eruit ziet.

Hybrid Cloud

Robert vervolgde de sessie met de vraag waarom VCF ingezet kan worden als eerste stap in de richting van een hybride cloud. En waarom VCF uitermate geschikt is om te koppelen met public cloud providers die partnerships hebben met VMware. Hierbij kwamen onderwerpen voorbij als VMware Cloud on AWS en Workload mobility met HCX.

Lessons Learned

Het laatste gedeelte van de presentatie stond in het teken van lessons learned. Robert en Menno legden vooral de nadruk op het belang van het op orde hebben van de designs voor de deployment. Dit vormt de basis voor een goede implementatie.

De presentatie werd afgesloten met de do’s en don’ts van VCF.

Presentatie gemist?

Kon jij er helaas niet bij zijn afgelopen woensdag en ben je nieuwsgierig naar de presentatie? Bekijk hier de slides van de presentatie.

Infosecurity 2019

Wij kijken terug op een succesvolle Infosecurity; het congres over IT-security, datamanagement en cloud computing. Computable bedankt voor het spreekslot en voor de uitnodiging om aan te schuiven in het Computable Café. Tot volgend jaar…