Dell Platinum Partner status voor RedLogic

12 april 2021 Dell Technologies

RedLogic is door Dell Technologies uitgeroepen tot Platinum Partner. Een status voorbehouden aan een selecte groep partners met bewezen kennis en kunde op het gebied van het Dell Portfolio. Door deze nieuwe partner status krijgt de strategische samenwerking tussen Dell Technologies en het Houtense RedLogic een nog stevigere fundering. Met de Platinum-status behoort RedLogic nu tot de belangrijkste Dell Solution Partners van Nederland.

Als VMware kennishuis houdt RedLogic zich bezig met de implementatie van VMware infrastructuren. “Voor oplossingen zoals VMware Cloud Foundation, vSAN of NSX is een betrouwbare hardware basis benodigd” benadrukt directeur Alexander de Wit. “Om deze te realiseren werkt RedLogic al tien jaar samen met Dell Technologies, zowel op projectbasis als bij RedLogic’s managed services.”

Om de Platinum Partner status van Dell Technologies kunnen te behalen hebben zowel het technische als het sales team van RedLogic een intensief certificeringstraject achter de rug. Een traject welke ze met goed gevolg hebben doorlopen. Ook is er in de beoordeling door Dell gekeken naar resultaten van de gezamenlijke projecten uit het afgelopen jaar. Vooral de publieke sector en de grootzakelijke markt zorgden ervoor dat we de gezamenlijke omzet hebben kunnen verdubbelen.