Zevende VMware Solution Competentie toegekend aan RedLogic

29 maart 2018 Nieuws / VMware

VMware heeft aan RedLogic haar zevende solution competentie toegekend, namelijk die van ‘Management Automation’.

Bewezen trackrecord

Solution compententies worden toegekend aan VMware partners welke zich hebben bewezen binnen een bepaald vakgebied. Er gelden hiervoor strikte opleiding- en trainingseisen. Voor de solution competentie ‘Management Automation’ hebben zowel de technische als de sales medewerkers van RedLogic diverse trainingen gevolgd en hierna de bijbehorende examens met goed gevolg afgelegd.

VMware vRealize Automation en Orchestration

De Management Automation competentie wordt uitsluitend toegekend aan VMware partners met een bewezen trackrecord op het gebied van vRealize Automation (vRA) en vRealize Orchestration (vRO). RedLogic is hierin al vele jaren actief, onze visie is dat het automatiseren van ons werk een integraal onderdeel vormt van elk Software-Defined DataCenter. Door taken te automatiseren verlagen wij de beheerinspanningen, zorgen wij ervoor dat het eindresultaat altijd identiek is en helpen wij onze relaties met een snellere time-to-market.

Automation in de praktijk

Een goed voorbeeld van hoe RedLogic werkt aan het versnellen van processen bij klanten vind je in de onderstaande YouTube-video en het bijbehorende interview op executive-people.nl. RedLogic ‘fan’ Wouter van Duijvenbode legt hierin uit hoe wij samen met onze softwarepartners Trivento en Sqills zijn primaire proces hebben versneld van vier dagen naar vijf minuten.

Overige competenties

Naast deze nieuw behaalde ‘Management Automation’ status heeft VMware aan RedLogic eerder al de volgende competenties toegekend:

  • Server Virtualization
  • Cloud Provider
  • Hybrid Cloud
  • Hyper-Converged Infrastructure
  • Management Automation
  • Management Operations
  • Network Virtualization