vNS en vMA TechCon 2020

23 oktober 2020 Events / VMware

Nog een kleine week te gaan en dan is het tijd voor de vNS en vMA TechCon. Na twee zeer succesvolle edities bij InnStyle in Maarssen is de derde editie een online event. Helaas betekent dit geen BBQ en minder interactie, maar we gaan uit van een wederom succesvolle editie. Ook dit jaar vinden de vNS TechCon en de vMA TechCon tegelijkertijd plaats. De middag van 29 oktober staat vol met interessante sessies over VMware NSX of Automation. Voordeel van een online evenement is dat er plaats genoeg is, dus schrijf je hier snel in.

vNS TechCon

De vNS TechCon is een evenement dat in het teken staat van VMware gerelateerde Networking & Security producten, inclusief het ecosysteem hieromtrent. Ook dit jaar is er weer een indrukwekkende line-up van sprekers. Zij gaan in hun presentaties in op verschillende onderwerpen die met Networking & Security te maken hebben. Volgende week zijn er de volgende sessies:

  • Hoe word je een NSX-T master met Powershell?
  • Beveilig een Windows 2016 server met de NSX-T bare metal agent
  • Meerdere multisite scenario’s met VMware NSX-T 3.0
  • NSX-V naar T migratie eerst vSphere (6 naar 7) of eerst NSX (V naar T).

Direct na de keynote van Jeremy van Doorn geeft Robin deze laatste sessie. Dus zorg dat je er, vanaf 13.00 uur bij bent. Een volledig overzicht vind je terug in de agenda van de vNS TechCon.

vMA TechCon

De vMA TechCon staat 100% in het teken van Automation, Orchestration, DevOps, Ops Management en het daarbij behorende ecosysteem. Aan de kant van de vMA TechCon vind je de middag van de 29e oktober de volgende presentaties:

  • Meten is weten… voor heel de keten met vRealize Operations
  • Templatebeheer automatiseren met Packer
  • vRealize Automation 8.1 – Building Your First Custom Resource
  • Infrastructure pipelining with vRealize Automation Code Stream

Goed om te weten is dat de laatste twee sessie in het Engels zijn. Je vindt een volledig overzicht in de agenda.

Zet de 28e in je agenda en mis niets van deze middag vol technische sessies.