vNS en vMA TechCon 2019

12 augustus 2019 Events / VMware

Na een zeer succesvolle editie in 2018, wordt ook dit jaar weer een vNS Techcon georganiseerd. En net als vorig jaar is de lokatie Inn Style te Maarssen. De vNS TechCon en de vMA TechCon vinden dit jaar beide plaats op 1 oktober. Deze evenementen worden vanuit de community gedreven, waarbij kennis opdoen, ideeën uitwisselen en netwerken de belangrijkste doelen zijn. Reden genoeg om je in te schrijven voordat het evenement vol zit. Je schrijft je in via vNS TechCon of vMA TechCon.

vNS TechCon

De vNSTechCon is een evenement dat in het teken staat van VMware gerelateerde Networking & Security producten, inclusief het ecosysteem hieromtrent. Vorig jaar voor het eerst georganiseerd en meteen een groot succes. Dit jaar is er weer een indrukwekkende line-up van sprekers. Zij gaan in hun presentaties in op verschillende onderwerpen die met Networking & Security te maken hebben. Een aantal voorbeelden: Overview van het NSX Landschap, vRealize Network Insight, VMware AppDefense, NSX-T on PKS deep dive & NSX-V naar NSX-T; herbouwen of migreren? De RedLogicans Matts en Robin geven deze laatste sessie.

Een volledig overzicht vind je terug in de agenda van de vNS TechCon.

vMA TechCon

De vMA TechCon is een evenement dat 100% in het teken staat van Automation, Orchestration, DevOps, Ops Management en het daarbij behorende ecosysteem. De vMA TechCon is, net als de vNS Techcon, een spin-off van de vEUC Tech Conference. Dit is de tweede editie van dit evenement. Aan de kant van de vMA Techcon vind je op deze dag de volgende presentaties: vRealize Suite Lifecycle Manager Deep Dive, vRealize Automation & vRealize Orchestrator Best Practices, Cloud Automation Services en NSX-T & SDDC Deployment met Ansible en Terraform.

Een volledig overzicht vind je terug in de agenda van de vMA TechCon.