VMware vExpert 2021

12 februari 2021 VMware

VMware reikt jaarlijks de vExpert status uit. Deze status is een persoonlijke erkenning voor de bijdrage die iemand aan de VMware community heeft gegeven. De bekendmaking was dit jaar op 11 februari. Voor iedereen dit zich aangemeld natuurlijk een spannende dag. We zijn als RedLogic dan ook super trots dat drie van onze medewerkers dit jaar de status van vExpert 2021 hebben behouden. Binnenkort onthullen we zelfs wie de vierde vExpert bij RedLogic is geworden.

Het programma

Het VMware vExpert programma heeft als doel om een platform te bieden voor het delen van kennis en informatie over VMware producten, VMware technologieën en VMware zelf. Hiermee biedt VMware ook de mogelijkheid om zelfgemaakte content aan een breder publiek te delen. VMware geeft deze status jaarlijks aan mensen die die inzetten voor het verspreiden en delen van kennis over VMware producten. Het doel hiervan is een brede en sterke community te krijgen waarin je elkaar kunt helpen, maar ook geholpen kan worden. Kort om een prachtig programma.

vExperts bij RedLogic

Dit jaar hebben in elk geval drie van onze medewerkers de status vExpert 2021 behouden. Het is nog een verassing wie de vierde is, hou daarvoor deze blog in de gaten. Net als vorig jaar hebben Robert, Matts en Robin het afgelopen jaar deze status gekregen. Ondanks de COVID-pandemie en het ontbreken van veel fysieke evenementen hebben we toch middelen en mogelijkheden gevonden om een onderdeel van deze prachtige community te zijn. Mooi om te zien dat ze al meerdere jaren actief zijn in deze community en daarin hun opgedane kennis kunnen delen. Onder andere door presentaties te geven, maar ook door middel van blogs op onze gezamenlijke blog site blog.redlogic.nl. Dit is iets waar we als RedLogic volledig achter staan en super trots op zijn. Van harte gefeliciteerd met deze erkenning voor jullie inzet.

vExpert wereldwijd

Natuurlijk feliciteren we alle vExperts die te horen hebben gekregen dat ze voor dit jaar de vExpert status hebben gekregen. Wereldwijd zijn dat er inmiddels bijna 2100, uit meer dan 40 landen. Daarvan komen er een relatief groot aantal uit Nederland. Iets waar we met zijn alle trots op mogen zijn en waar ons technisch hart toch wat sneller van gaat kloppen.