VMware NSX presentatie op Infosecurity 2018

19 oktober 2018 Events / Palo Alto Networks / VMware

RedLogic geeft ook dit jaar weer een presentatie op de Infosecurity. Dit congres over IT-security, datamanagement en cloud computing vindt op 31 oktober en 1 november plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Infrastructuur consultants Matts Bos en Robin van Altena staan op woensdag 31 oktober om 14.00 uur in Theater 16. Hier geven zij een presentatie over de do’s and dont’s van microsegmentatie op basis van VMware NSX, in combinatie met een Palo Alto Firewall.

1500 dagen praktijkervaring

Het is alweer ruim 1500 dagen geleden dat de eerste VMware NSX-omgeving van Europa het levenslicht zag. Onze klant zag reeds in een vroeg stadium de potentie van netwerkvirtualisatie. VMware NSX werd dan ook omarmd in hun nieuwe omgeving. Deze omgeving is ontworpen en gebouwd door RedLogic en sindsdien onderhouden. Pionieren bracht zowel voor- als nadelen; euforie en kopzorgen, ook mooie nieuwe leads en een aantal redesigns. Tijdens de presentatie kunnen Matts en Robin putten uit tal van voorbeelden en anekdotes, opgedaan door RedLogic in de achterliggende periode. Het uiteindelijke doel is het delen van de opgedane ervaringen met iedereen in de zaal. Hierdoor kan men de veiligheid van het datacenter flink gaan verhogen.

Ben jij erbij?

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij, dus schrijf je snel in. Mediapartner Computable stelt Theater 16 in de Jaarbeurs ter beschikking (31 oktober, 14.00 uur).

Over de Infosecurity

De Infosecurity wordt gehouden in combinatie met de Data & Cloud Expo. Het is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security, datamanagement en cloud computing voor IT-managers en IT-professionals. Er zijn circa 150 exposanten en er worden meer dan 100 vakinhoudelijke sessies gegeven. Het event brengt je up to speed over de laatste ontwikkelingen op het gebied van o.a. Cyber Security, Cloud Computing en Datacenter & Infrastructure Optimisation. Ook Data Science & Management, Digital Transformation, IT Service Management & Control and Privacy, Governance & Risk Management komen aan de orde.