VMUG 2020 met Greg Lavender en Pat Gelsinger

4 december 2020 Events / VMware

Volgende week is het weer zo ver, de Nederlandse VMUG Usercon 2020 staat voor de deur. Helaas geen fysieke NLVMUG zoals voorgaande jaren in de Brabanthallen of De Fabrique. Ook de VMUG kiest dit jaar voor een online editie. De agenda staat boordevol interessante sessies en keynotes en ook RedLogic is van de partij. Het voordeel van een online event is dat er voldoende plaats is, dus meld je hier aan als je dat nog niet gedaan hebt.

Keynotes

Greg Lavender zal de keynote verzorgen op de Nederlandse VMUG. Greg is de Senior Vice President en Chief Technology Officer van VMware. Met zijn keynote ‘Balancing Act: Driving Innovation While Getting IT Done’ geeft Greg een Engelstalige keynote. Pat Gelsinger, Chief Executive Officer van VMware sluit dit jaar de VMUG af.

Diverse sessies

Naast deze keynotes is er ook veel ruimte voor sessies van VMware en sprekers uit de VMware Community. De meest uiteenlopende onderwerpen passeren de revue: VMware Cloud Foundation (VCF), vSAN, Kubernetes, Security, NSX-T, Zert0, VMware Cloud on AWS en natuurlijk vSphere 7. Een volledig overzicht vind je in de agenda.

VCF en NSX door RedLogic

Collega’s Robert en Robin zijn namens RedLogic vertegenwoordigd als sprekers. Robert praat je in zijn sessie ‘VCF – What it is, do’s and don’ts’ bij over VMware Cloud Foundation en alle zaken die hij bij verschillende implementaties heeft geleerd. Robin laat je verschillende mogelijkheden zien om distributed switches te migreren in zijn sessie ‘The battle of the distributed switches’

Mis niets van deze dag, meld je hier aan en zet 8 december in je agenda. Tot volgende week!