Unboxing Party bij RedLogic

1 september 2017 Fun / Nieuws

Vanaf 1 september 2017 verwelkomt RedLogic niet één, maar twee nieuwe multitaskers in het team. Matts Bos en Jimmy van der Mast versterken vanaf vandaag ons team van vakidioten.

Unboxing Party

Laptops, mobiele telefoons, encrypted USB-sticks en zelfs auto’s; alles stond klaar voor onze nieuwe helden tijdens de unboxing party vandaag. Alles zodat zij zo eenvoudig en prettig mogelijk kunnen beginnen aan hun nieuwe uitdaging. Een nieuwe gewaarwording volgens beide heren, op dag 1 alles voor elkaar.

Jimmy

Jimmy is een technische duizendpoot en brengt reeds wat jaren ervaring mee. VMware en Microsoft zijn hem bijvoorbeeld niet vreemd. Buiten kantoortijden is Jimmy hardlopend of onderwater te vinden, of hij laat zijn creativiteit de vrije loop en ontwerpt de mooiste taarten. Zijn technische kennis tezamen met zijn creatieve inslag en vrolijke persoonlijkheid zijn een aanwinst voor RedLogic.

Matts

Matts is ons nieuwe technische talent en heeft voor RedLogic gekozen om een snellere groei door te maken in zijn technische loopbaan; met zijn leergierigheid zit het wel goed. Hij is een allround beheerder en wil zich graag gaan toeleggen op netwerken, netwerk virtualisatie en VMware in het algemeen. In zijn vrije tijd brengt hij zijn kennis over op anderen, jaarlijks zet hij zich als vrijwillige Hoofd Field Admin in bij de grootste outdoor LAN ter wereld (Campzone). Met zijn positiviteit en perfectionisme past hij perfect in het team van RedLogic.

 

In de maand september gaan we beide heren onderwerpen aan een inwerktraject, zodat zij zo spoedig mogelijk kunnen gaan meedraaien in de dagelijkse operationele zaken.

Wil je de heren succes wensen, welkom heten of met ze kennis maken? Kom bij ons lunchen of stuur ze een berichtje via: Matts en/of Jimmy.