The Hunted & The Huntsmen

2 oktober 2017 Fun

Het leven van onze Redlogicans gaat niet altijd over rozen. Vooral niet wanneer er een teamuitje wordt georganiseerd. Op 1 oktober kwam het team bij elkaar in Amersfoort, waar zij nietsvermoedend de middag startten met een drankje aan de Eemhaven….

Rennend en sluipend door Amersfoort

In Wereldrestaurant Dara ontvouwde zich city game Hunted. Het team werd in twee groepen verdeeld, Groep Mickey (The Huntsmen) en Groep Minnie (The Hunted) werden in korte tijd klaargestoomd voor dit spel. Missie van de Minnies: uit handen van de Mickeys blijven! Kriskras door Amersfoort heen moesten beide teams verschillende opdrachten uitvoeren en hiervan bewijsmateriaal vastleggen. Fanatiek rennend en sluipend moest er ontdekt worden dat Het Eemplein het pick-up point was en daarmee het einde van dit lachwekkende spel. Micky Jyoti Ramcharan zei na afloop: “#$^% we hebben ze niet gevonden! Aan onze strategie heeft het niet gelegen, maar waaraan dan wel? Volgende keer REVANGE!”

Afsluiting

Een dag teambuilding moet natuurlijk goed worden afgesloten en dan is de inwendige mens het uitgangspunt. Onze vleesliefhebbers hadden een goede avond. De meest uitgebreide vleesschotels en grillspiezen kwamen op tafel. Ook de zoetkauwen kwamen goed weg met plateaus vol zoete lekkernijen. Een mooi einde van een geslaagde en gezellige dag. Op naar het volgende uitje.