Teambuilding Event op Forteiland IJmuiden

20 juni 2018 Fun

Gisteren kwamen de operationele teams van RedLogic, Sqills en Trivento bijeen, op uitnodiging van onze gezamenlijke klant de Nationale Postcode Loterij, voor een stevig potje teambuilding op het Forteiland te IJmuiden.

Forteiland IJmuiden

Het Forteiland IJmuiden is een voormalig fort welke deel uitmaakt van de Stelling van Amsterdam, alle overgebleven forten staan sinds de jaren 90 op de werelderfgoedlijst van Unesco. Het Forteiland is gesitueerd net voor de sluis van IJmuiden, tussen verschillende drukbevaren vaarroutes. Op deze historische plek vond het uitje plaats in de vorm van een teambuilding event, met als doel de medewerkers te bedanken voor hun inzet in de vele projecten tijdens de afgelopen periode.

Teambuildingsactiviteiten

Nadat de complete groep was onderverdeeld in verschillende groepen van 12 personen stonden er verschillende activiteiten op de planning. Denk aan: schieten, een evenwichtsproef en een soort van geblindeerde speurtocht. Daarna werd de mogelijkheid geboden het fort te bezoeken onder leiding van een gids en om te abseilen van de buitenkant. Ter afsluiting werd elk team gevraagd een katapult te maken waarmee een bal moest worden weggeschoten. Martijn zette zijn winning streak door en zat ook dit keer weer in het winnende team.

Afsluiting

De dag werd afgesloten met een borrel en een gezellige BBQ waarna koers werd gezet naar de vaste wal. Al met al een zeer leuke dag. Lennaert, Jacky en Renata bedankt voor dit geslaagde evenement.