SysAdmin Day op z’n RedLogic’s: werken aan het water

27 juli 2018 Fun

Vandaag is het met 38 graden niet alleen de heetste dag van het jaar, maar ook SysAdmin Day. Twee zeer goede redenen om het RedLogic team een dagje te laten werken vanuit een andere, meer aangename en verfrissende werkplek. Voor één keer verhuizen wij vandaag naar de rand van het zwembad voor onze werkzaamheden.

System Administrator Appreciation Day

SysAdmin Day, of in het Nederlands ‘de dag van de systeembeheerder’, wordt jaarlijks gevierd op de laatste vrijdag van juli. Het is 19 jaar geleden in Amerika ontstaan als blijk van waardering voor alle hardwerkende IT’ers, die er dagelijkse voor zorgen dat de IT-voorzieningen altijd werken. Ook bij RedLogic gaat deze, voor IT’ers speciale dag in het jaar, niet onopgemerkt voorbij. Normaalgesproken vieren wij dit met een kleinigheidje, maar de huidige hittegolf gaf ons de perfecte reden dit jaar groots uit te pakken.

Tropische temperaturen

Al weken is het buiten mooi weer en hoewel het kantoor van RedLogic is voorzien van een goede airconditioning zijn er wel een aantal klantlocaties waar het inmiddels tropisch aanvoelt. Ook vandaag vormt hierop geen uitzondering, volop zon, 38 graden en een officiële hittegolf. Zo ziet het actuele weer eruit in de regio Houten. Mooi weer natuurlijk als je vakantie hebt, maar wanneer je moet werken dan is het soms wel een beetje te veel van het goede.

Werken aan de rand van het zwembad

Collega Michael heeft voor deze gelegenheid zijn tuin én zwembad ter beschikking gesteld aan het team van RedLogic. Met wat kleine aanpassingen kunnen wij als team hier volledig operationeel werken. In de tuin zijn naast het zwembad WiFi, switches, telefoontoestellen en parasols geïnstalleerd. Ook is iedereen voorzien van een dikke laag zonnebrandcrème. Dus naast hard werken kunnen wij tussendoor een aantal keer een verkoelende duik nemen in het zwembad. Aan de inwendige mens is natuurlijk ook gedacht; koele drankjes en ijsjes zijn er in overvloed en bij de lunch wordt uiteraard de BBQ aangestoken.

Vanuit de zon: “Happy SysAdmin Day!”

PS: We hebben nog vacatures