SysAdmin Day viert RedLogic traditiegetrouw aan het water

26 juli 2019 Fun

Ook dit jaar maakt het team van RedLogic dankbaar gebruik van het warme weer op deze SysAdmin Day. Alle werkplekken zijn verhuisd naar een verfrissende plek aan het water. De traditie van laptops, zon, slippers, zonnebrand en een duik op de SysAdmin Day zetten wij voort.

System Administrator Appreciation Day

SysAdmin Day, of in het Nederlands ‘de dag van de systeembeheerder’, wordt jaarlijks gevierd op de laatste vrijdag van juli. Het is 20 jaar geleden in Amerika ontstaan als blijk van waardering voor alle hardwerkende IT’ers, die er dagelijkse voor zorgen dat de IT-voorzieningen altijd werken. Ook bij RedLogic gaat deze, voor IT’ers speciale dag in het jaar, niet onopgemerkt voorbij. Klanten hebben wij vandaag blij gemaakt met een taart, maar met deze hitterecords kunnen wij niet anders dan de traditie van vorig jaar voort te zetten.

Hitterecord 2019

Met het verbreken van het hitterecord uit 1944 gaat deze week de boeken in als heetste week ooit gemeten in Nederland. Nu hebben wij op kantoor in Houten een prima airconditioning, maar het mooie weer buiten lonkt natuurlijk wel wanneer je de hele dag binnen zit. En als IT-bedrijf kunnen wij overal werken, dus ook aan het zwembad.

Werken aan de rand van het zwembad

Collega Michael heeft voor deze gelegenheid wederom zijn tuin én zwembad ter beschikking gesteld aan het team van RedLogic. Met wat kleine aanpassingen kunnen wij als team hier volledig operationeel werken. In de tuin zijn naast het zwembad WiFi, switches, telefoontoestellen en parasols geïnstalleerd. Ook is iedereen voorzien van een dikke laag zonnebrandcrème. Naast hard werken kunnen wij tussendoor een aantal keer een verkoelende duik nemen in het zwembad. Aan de inwendige mens is natuurlijk ook gedacht; koele drankjes en ijsjes zijn er in overvloed en bij de lunch wordt uiteraard de BBQ aangestoken.

Een zonnige SysAdmin Day!