Robert deelt zijn kennis tijdens seminar Infosecurity.nl

30 oktober 2017 Events / Nieuws

Woensdag 1 november staat onze expert Robert op zijn praatstoel voor een sessie Micro-segmentatie in de praktijk. Tussen 13.00 en 13.45 uur is zijn presentatie te zien tijdens de Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo in de Jaarbeurs Utrecht.

Micro-segmentatie in de praktijk, door Robert Kloosterhuis

Iedereen spreekt over netwerkvirtualisatie en micro-segmentatie. Deze beloven een breed scala aan extra beveiligingsmogelijkheden. Maar maakt het die belofte ook waar? Wat is onderdeel van de hype én wat werkt er in de praktijk nu echt?

Voortkomende uit vier jaar ervaring met het beheer en de implementatie van VMware NSX delen wij in deze sessie de ‘lessons-learned’:

  • Wat zijn de voordelen?
  • Wat zijn de nadelen?
  • Wat zijn de valkuilen?
  • Hoe houd je het beheer(s)baar?
  • Wat veranderd er in je IT-organisatie?

Wil je de presentatie van Robert niet missen registreer je dan via https://www.infosecurity.nl/programma.aspx om kosteloos op de eerste rij te zitten.

Robert Kloosterhuis

Mocht je nog niet overtuigd zijn, hieronder de bio van Robert.
Robert is een fulltime infrastructuurspecialist bij RedLogic in Houten. Hij is gespecialiseerd in de complete VMware productportfolio en is erkend als vExpert. In het bijzonder richt hij zich op VMware SDDC producten, zoals vSphere, NSX en vSAN.

Bij de klanten van RedLogic functioneert Robert als consultant voor SDDC infrastructuurprojecten en allerhande operationele processen. Met zijn ruim 15 jaar ervaring in operationele IT-werkzaamheden heeft hij zich net zo vaak bevonden aan de kant van de klant, als aan die van de dienstverlener. Graag stelt hij moeilijke vragen en is beste vrienden met whiteboards.

Infosecurity.nl

Binnen één of twee dagen op de hoogte van de IT-security ontwikkelingen die voor je organisatie van belang kunnen zijn. Bezoek op 1 en/of 2 november 2017 de Infosecurity.nl 2017. Met een uitgebreid aanbod aan seminars en case studies, circa 150 exposanten en 8.500 vakgenoten een must voor elke IT-professional. De toegang geldt tevens voor de gelijktijdig in de Jaarbeurs georganiseerde vakbeurs Data & Cloud Expo 2017.

Naast een beursvloer en inhoudelijke seminars, biedt de nieuwe eventcombinatie een Technologie Arena waarin de interactie tussen spreker en publiek centraal staat. Door een intensievere samenwerking met de vaktitel Computable biedt de beurs een onafhankelijk – dus ongesponsord – inhoudelijk programma van hoog niveau.