Rondleiding door boswachter Natuurmonumenten

13 december 2016 Fun

Vandaag heeft het RedLogic team een wel heel interessant uitje gehad. Het uitje werd georganiseerd door de service managers van een van onze klanten, de Nationale Postcode Loterij. Samen met de boswachter van Natuurmonumenten hebben wij een rondleiding op Landgoed Boekesteijn in ’s Graveland gekregen.

Landgoed Boekesteijn

De gezamenlijke IT partners van de Loterij: RedLogic, Trivento, Sqills en Xantara-it waren uitgenodigd om samen met boswachter Richard een winterwandeling te maken op Landgoed Boekesteijn en zijn directe omgeving. Op Landgoed Boekesteijn zijn standaard een aantal van onze medewerkers gestationeerd, de bossen zijn daarom ook bekend terrein. Ondanks dat wij hier al jarenlang menig wandeling maken tijdens lunches en bila’s zijn wij toch op nieuwe verrassende plekken geweest.

Natuurmonumenten

Het landgoed zelf is eigendom van Natuurmonumenten en de boswachters zorgen er dagelijks voor dat alles er piekfijn uitziet. Dankzij de uitleg van de boswachter weten wij ook meer over de ontstaansgeschiedenis van dit mooie gebied en het goede werk dat Natuurmonumenten verricht. Mede dankzij de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij kan Natuurmonumenten dit soort gebieden aankopen en onderhouden. De wandeling werd afgesloten met een gezellige borrel in restaurant Brambergen.

Dank jullie wel service managers van de Nationale Postcode Loterij voor het organiseren van dit leuke evenement!