In 2020 is RedLogic nog steeds de populairste ict-werkgever, aldus de Career Guide van vakblad Computable. Dit jaar prijken wij gewoon weer bovenaan de lijst en daar zijn wij nog steeds een beetje stil van. 3129 werknemers van ICT bedrijven brachten dit jaar hun stem uit. En met een gemiddeld eindcijfer van 9,53 zijn wij, ook dit jaar, de ‘Beste ICT werkgever van Nederland’.

Werkgeversonderzoek Computable

Het mooiste aan dit onderzoek is dat de cijfers afkomstig zijn van onze medewerkers. Zij geven cijfers op 18 verschillende deelgebieden en van al deze gebieden stelt Computable een top 10 samen. Op de deelgebieden Scholingsmogelijkheden, Betrokkenheid bij de Werkgever én Overall Tevredenheid behalen wij de eerste positie. Het evenaren van deze prestatie is extra knap, volgens Computable, aangezien de toelatingseis strenger is dan vorig jaar. In 2019 lag de eis op acht respondenten, dit jaar zijn dat er tien. Bij RedLogic hebben uiteindelijk veertien medewerkers de vragenlijst ingevuld en ons beoordeeld met een 9,53 gemiddeld. Wij zijn dan ook meer dan trots op dit resultaat.

Sleutels tot succes

Co-founder Alexander de Wit: “Vereerd en enorm trots ben ik met dit resultaat. En dit voor het tweede jaar op rij, ben er wat stil van. We leven bij RedLogic vanuit de kernwaarden professioneel werken, kwaliteit leveren, jezelf en je collega’s ontwikkelen en fun! De hoge uitkomsten van het onderzoek laten zien dat dit ook zo wordt ervaren.” Met name jezelf en anderen kunnen ontwikkelen is cruciaal voor goed werkgeverschap. Wij investeren continu en ongelimiteerd in opleidingen. Investeren in kennisontwikkeling is voor ons van levensbelang. Doen we dat niet, dan verliezen we aan relevantie.

Kennishuis

Onze opleidingsinspanningen leveren hooggekwalificeerde mensen op. Essentieel voor een IT-dienstverlener dat kennis verkoopt. Voornamelijk op het gebied van VMware acteren wij op het hoogste kennis- en competentieniveau. VMware waardeert dit met een Principal Partner status en mede door deze partnership mogen wij de meest complexe en uitdagende projecten uitvoeren. En aangezien onze professionals wel van een uitdaging houden, brengt dit weer tevreden medewerkers.

Lees ook het artikel: Opleidingen sleutel tot beste werkgever, in de Computable Career Guide. Hierin  komen Kenneth del Rio van Heese (Channel Manager Benelux – VMware) en Robert Cranendonk en Alexander de Wit (RedLogic) aan het woord over het onderlinge partnership en wat dit ons wederzijds oplevert.

Werken bij RedLogic

Ben jij net zo ambitieus als onze professionals en wil je zelf ervaren waar RedLogic voor staat? Op werkenbijredlogic.nl vind je nog meer informatie en onze actuele vacatures. Want ook virtueel gaat de werving bij ons gewoon door.