RedLogic wint FD Gazellen Award 2018

17 oktober 2018 Nieuws

De organisatie van de FD Gazellen Awards heeft bekend gemaakt dat de Houtense IT-infrastructuur specialist RedLogic dit jaar een FD Gazellen Award heeft gewonnen. Deze prestigieuze ondernemersprijs, voorbehouden aan de meest succesvolle bedrijven van Nederland, wordt dit jaar voor de 15e keer uitgereikt.

Strenge criteria

De criteria om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award zijn dit jaar verscherpt. In voorgaande jaren was uitsluitend omzetgroei van belang. Dit jaar weegt ook de groei van werknemers (in fte’s gemeten) en de winstgevendheid mee. Personeelsgroei is een indicator voor een bijdrage aan de werkgelegenheid. De winstgevendheid geeft een indicatie de mate waarin een bedrijf toegevoegde waarde biedt. Door deze drie indicatoren – in plaats van één – mee te laten wegen, heeft de prijs dit jaar een meer gebalanceerde basis. De organisatie is in handen van het Financiële Dagblad, partners zijn BNR, Company.info, DAS en de ING. Deze laatste heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de financiële prestaties van RedLogic.

Trots op het winnen van een FD Gazellen Award

De prijs zal in ontvangst worden genomen door de twee oprichters/directeuren van RedLogic, te weten: Alexander de Wit en Martijn Muijs. Beiden zijn zeer trots en enthousiast over deze prestatie. “Ik ben erg trots op deze benoeming. Ik zie het als een erkenning van alle mooie resultaten waar we met het gehele team zo hard aan hebben gewerkt”, aldus Alexander. Martijn vult hem aan met de woorden: “Dit is echter pas het begin. De komende tijd staan er nog meer mooie dingen te gebeuren en blijven we veel investeren in mensen, kennis en verdere groei.”

Feestelijke uitreiking

De feestelijke uitreiking van RedLogic’s FD Gazellen Award is op dinsdag 13 november aanstaande in Theater Orpheus te Apeldoorn. Hier wordt ook bekend gemaakt of RedLogic wellicht een bronzen, zilveren of gouden FD Gazellen Award mee terug naar Houten mag nemen. Wil je ook aanwezig zijn bij deze feestelijke uitreiking? Reserveer hier kaarten.