RedLogic benoemd tot VMware Enterprise Partner Professional Services

2 december 2016 Nieuws / VMware

RedLogic is door VMware benoemd tot Enterprise partner in het Partner Professional Services Programma (PPSP). RedLogic beschikt hiermee over het hoogst mogelijke niveau van competentie voor op Europa gerichte IT dienstverleners. Met dit partnership speelt RedLogic in op de toenemende vraag om op expertniveau VMware services te kunnen leveren.

Partner Professional Services Programma

Het PPSP partner programma is bedoeld voor VMware partners welke complexe implementatietrajecten binnen het Software-Defined DataCenter, zoals vRealize automation en NSX netwerkvirtualisatie van A tot Z kunnen begeleiden, uitvoeren en beheren.

Tijdens de partnerselectie zijn de medewerkers van RedLogic en de organisatie gescreend op het gebied van kennis, kwaliteit en visie. VMware heeft om deze reden RedLogic toegevoegd aan de selectie van slechts zeven Nederlandse partijen voor de Enterprise PPSP status.

Erkenning

Alexander de Wit, directeur en mede-oprichter van RedLogic vertelt: “Wij zijn super trots op het bereiken van de Enterprise status binnen het Partner Professional Service Programma van VMware en zien dit als een beloning voor het harde werk dat wij de afgelopen jaren hebben verricht. Met de implementatie van het eerste, volledig geautomatiseerde, op NSX gebaseerde, Software-Defined DataCenter in Europa hebben wij een lans gebroken voor deze nieuwe technologische route, voor vele klanten. Met het bereiken van de PPSP status erkent VMware ons onder andere voor dit werk”

Over RedLogic

RedLogic biedt vanuit Nederland consultancy, project en beheerdiensten aan haar klanten in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, Zweden, Zuid-Afrika en Qatar. Als eerste Europese VMware NSX Competence Center ondersteunt RedLogic haar relaties bij het implementeren van Software-Defined DataCenter oplossingen.