RedLogic verhuist van Bussum naar Houten

29 oktober 2015 Nieuws

Software-Defined Data Center specialist RedLogic verruilt Bussum voor Houten. Per 29 oktober 2015 is Houten de nieuwe standplaats van deze infrastructuurspecialisten.

Groei

Het florerende bedrijf ontgroeide ‘de Bussumse Watertoren‘ en kwam na een zoektocht uit in het centraal gelegen Houten. Het nieuwe pand is een ruim bemeten, representatief onderkomen met groeimogelijkheden en is te vinden aan Het Spoor 94 in Houten.

Tegen de markttrend in is RedLogic de afgelopen vier jaar jaarlijks met 40% gegroeid. Dit nieuwe pand geeft de mogelijkheid deze groei ook in de komende jaren door te zetten. De keuze is op Houten gevallen vanwege de uitstekende bereikbaarheid. Voor klanten, nieuwe toekomstige medewerkers, maar in eerste instantie om het bedrijf dichterbij de huidige medewerkers te vestigen.

Netwerk- en virtualisatiespecialisten

“Wij zijn constant op zoek naar goede netwerk- en virtualisatiespecialisten en door ons te vestigen in Houten kunnen wij de gehele randstad als wervingsgebied zien” vertelt mede-oprichter Rob van der Wouw van RedLogic. Zijn collega Martijn Muijs vult aan: “Op de afgelopen VMworld (beurs) in Barcelona is wederom gebleken hoe trendsettend RedLogic is in Software-Defined Data Center oplossingen. Een Centrale ligging en goede bereikbaarheid zijn dan ook essentieel.” RedLogic is dan ook voornemens zijn activiteiten verder uit te bouwen vanuit Houten.