RedLogic uitgeroepen tot beste ICT werkgever van Nederland

14 juni 2019 Nieuws

Nieuwkomer RedLogic met stip op 1; kopt de Career Guide van vakblad Computable vandaag. En daar zijn wij uiteraard erg trots op. In dit jaarlijkse werkgeversonderzoek werden 317 ICT-bedrijven beoordeeld door in totaal 3436 personen. Met een gemiddeld eindcijfer van 9,57 mogen wij ons ‘Beste ICT werkgever van Nederland’ noemen.

Werkgeversonderzoek Computable

In het werkgeversonderzoek worden ICT-werkgevers op 18 verschillende deelgebieden beoordeeld. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld: Scholingsmogelijkheden, Bedrijfscultuur en Betrokkenheid bij werkgever. Op de deelgebieden Collega’s/Collegialiteit, Infrastructuur, Netwerken & Netwerkbeheer en Overall Tevredenheid behalen wij de eerste positie. Computable beschrijft RedLogic als de verrassende nieuwe nummer één, waarbij naast de enorm positieve vibe onder het eigen personeel, ook de hoge waarderingen op het gebied van financiële stabiliteit, doorgroeimogelijkheden en het realiseren van aansprekende producten en diensten opvallen. Als RedLogic kunnen wij hier alleen maar erg trots op zijn.
Lees hier het complete artikel

Kernwaarden

De uitkomsten van het onderzoek zijn een mooie weerspiegeling van de kernwaarden waar RedLogic voor staat. Co-founder Alexander de Wit: “Het is een enorme eer wanneer je bedrijf zo hoog gewaardeerd wordt. De hoge scores op de onderdelen bedrijfscultuur, collegialiteit en uitdaging in het werk laten goed zien waar wij als bedrijf voor staan”. “Door het aanbieden van maatwerk in arbeidscontracten en onbeperkte studiemogelijkheden zijn en blijven wij aantrekkelijk als werkgever”, vult HR Manager Linda Windhouwer aan.

Kennishuis

Naast de scores uit het werkgeversonderzoek is het voor een ‘beste ICT werkgever’ ook van groot belang om professionals in dienst te hebben. VMware is binnen RedLogic uitgegroeid tot bepalende asset, waarmee wij zowel klanten als medewerkers voor ons weten te winnen. Boudewijn Aelbers van VMware: “RedLogic is een kennishuis, een van de beste in hun vakgebied. De medewerkers van RedLogic leveren een belangrijke bijdrage aan de community”.

Meer lezen over RedLogic en VMware lees dan het artikel in dezelfde Career Guide van Computable: Kwaliteit op de eerste plaats

Vacatures

Wil jij in het echt ervaren wat voor bedrijf RedLogic is en wat wij voor onze medewerkers doen? Bekijk dan vooral onze vacatures, wellicht dat wij dan binnenkort een kop koffie drinken.