RedLogic sessies op de NLVMUG UserCon

17 maart 2017 Events / VMware

Twee bevlogen RedLogic collega’s en VMware NSX enthousiastelingen aan het woord tijdens de jaarlijkse NLVMUG UserCon. 

De Nederlandse VMware User Group, de NLVMUG, is een van de grootste en oudste VMware gebruikersgroepen ter wereld. Al meer dan tien jaar organiseert de VMUG bijeenkomsten, brengt het zijn leden samen en creëert het een platform voor het Nederlandse ecosysteem rondom VMware en IT-infrastructuur. Dit jaar heeft RedLogic niet één maar twee sessies gehost.

Inside vRealize Network Insight

Allereerst mocht Robin Van Altena zijn presentatie geven met de treffende naam: Inside vRealize Network Insight.

Met netwerkvirtualisatie, zoals NSX, bestaat een steeds groter deel van je netwerk uit virtuele componenten. Hoe houd je nog overzicht over wat er allemaal door je netwerk heen stroomt?  Network Insight is VMware’s nieuwste tool om die zichtbaarheid te geven. In deze sessie geven wij je een overzicht van de mogelijkheden. Wat is vRealize Network Insight? Hoe werkt Network Insight en hoe wordt het geïnstalleerd? Wat levert Network Insight op en waar kan het mee helpen?

1000 dagen NSX in een productie omgeving

Hierna was Robert Kloosterhuis aan de beurt met zijn sessie over ‘1000 dagen NSX in een productie-omgeving’.

Wat kom je tegen als je VMware NSX 1000 dagen in productie inzet? Wat zijn we tegengekomen, wat is er allemaal veranderd, en waar gaan we heen? In deze sessie kijken we naar de essentiele leerpunten en ervaringen wanneer je NSX als eerste, op grote schaal, toepast in een geautomatiseerde SDDC omgeving. Daarnaast staan wij stil bij de roadmap van NSX; NSX-T, ‘cloud-native’, containers en ‘Project Goldilocks’.

Uitverkochte sessies

In beide gevallen waren de zalen stampvol en konden er geen extra mensen meer bij. Heb je de sessie gemist en ben je toch geïnteresseerd in het verhaal van Robert en Robin of hoe NSX in jullie omgeving kan worden ingezet? Neem dan nu contact met ons op.