RedLogic sessies op de NLVMUG Usercon 2018

16 februari 2018 Events / VMware

Op 20 maart wordt hij weer gehouden, de NLVMUG Usercon, één van de grootste VMUG bijeenkomsten ter wereld. Meer dan 1000 VMware vakidioten ontmoeten elkaar in Den Bosch voor het delen van kennis en om te netwerken. RedLogic is uiteraard weer van de partij en deelt haar kennis in meerdere sessies.

Keynote door Pat Gelsinger

De ster van de dag is ongetwijfeld Pat Gelsinger, de CEO van VMware. Een zekerheid in zijn keynotes is dat hij trots meldt dat hij de Intel 486 processor mede heeft ontworpen. Uiteraard hopen wij dat hij wat meer los gaat laten over de nieuwe vSphere versie (welke binnenkort uitkomt) en de richting waar VMware naar toe gaat. Hierna is het tijd voor zo’n 65 breakout sessies over allerlei VMware gerelateerde onderwerpen.

Sessie: Micro-segmentatie in de praktijk

Onze Robert geeft om 15:00 uur een presentatie over ‘Micro-segmentatie in de praktijk’. Hij geeft inzicht in de zaken waar je als bedrijf tegenaan loopt wanneer je micro-segmentatie op basis van VMware NSX gaat inzetten in je bedrijf. Hij geeft antwoord op vragen als: Wat zijn de valkuilen? Hoe moet je je beheerorganisatie omvormen om succesvol te zijn? En welke technische do’s en don’ts spelen er rondom een succesvolle NSX-implementatie. Deze sessie vind plaats in Dexter 27-28.

Sessie: SDDC, CMP and NSX discussions with the community

Om 14:00 uur vind er een community talk plaats waarin RedLogic zal participeren. Onder leiding van Francisco Perez van der Oord zullen vier Nederlandse virtualisatietoppers spreken over trends op het gebied van Software-Defined DataCenter, Cloud Management Platforms en netwerkvirtualisatie op basis van VMware NSX. Deze sessie vind plaats in Dexter 13-16.

Gratis naar de NLVMUG Usercon?

Aan klanten van RedLogic hebben wij een beperkt aantal vrijkaarten te vergeven. Wil je hiervan gebruik maken stuur dan een mailtje naar info@redlogic.nl