RedLogic medewerkers verhuizen tijdelijk naar Schotland

30 mei 2015 Fun

Je bedrijf, inclusief medewerkers, tijdelijk verhuizen naar het buitenland, zonder dat je klanten er iets van merken. IT Infrastructuur specialist RedLogic uit Houten liet in de laatste week van mei zien dat het mogelijk is,  door tijdelijk te “verhuizen” naar Schotland.

Het bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in Software-Defined Data Center oplossingen vertrok eind mei met al haar medewerkers vanaf Schiphol om gedurende vier dagen vanuit de Schotse hoofdstad Edinburgh te werken. Een bevriende relatie stelde hiervoor de werkruimte ter beschikking.

Locatie onafhankelijk werken

Met deze tijdelijke verhuizing wil RedLogic laten zien dat je in het huidige cloud tijdperk altijd, overal en met elk device kunt werken. Het experiment is met name een uitdaging doordat de maand mei doorgaans een van de drukste maanden van het jaar is voor RedLogic. Veel projecten bevinden zich in een afrondende fase. Het bedrijf was gedurende de werkvakantie gewoon bereikbaar, waardoor klanten niets merkten van de verhuizing.

Fun

Naast hard werken was er uiteraard ook tijd voor ontspanning. Zo heeft het team de Guinness PRO12 finale meebeleefd in het BT Murrayfield Stadium. De rugby wedstrijd tussen Leinster en Connacht is uiteindelijk gewonnen door Connacht met 20 – 12. Hiernaast stonden onder andere een bezoek aan het oude centrum met onder andere Mary King’s Close en het koninklijk jacht Brittanica op het programma. Uiteraard was er ook vrije tijd ingeruimd welke werd aangegrepen om souvenirs en cadeautjes voor het thuisfront in te kopen.

Over RedLogic

RedLogic biedt vanuit Nederland consultancy, project en beheerdiensten aan haar klanten in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, Zweden, Zuid Afrika en Qatar. RedLogic is de laatste tijd regelmatig in het nieuws vanwege haar bewezen Software-Defined Data Center propositie. Als eerste Europese VMware NSX Competence Center ondersteunt RedLogic haar relaties bij het implementeren van zowel traditionele als Software-Defined Data Center oplossingen.