RedLogic opgenomen in Top-10 VMware partners in Europa

19 maart 2019 Nieuws / VMware

Met het behalen van de tweede Master Services Competency heeft RedLogic de Top-10 lijst van best gecertificeerde VMware partners in Europa gehaald. Een prestatie waar wij als bedrijf best wel trots op zijn.

VMware Kennishuis

Alleen echte VMware kennishuizen vinden hun weg naar de Top Master Services Competency partnerlijst van VMware. Een Master Services Competency haal je namelijk niet zo maar. Het is de hoogste technische erkenning die een VMware kennispartner als bedrijf kan halen. Van de 31 bedrijven wereldwijd op deze lijst zijn er tien gevestigd in Europa. Lees meer over de strenge eisen in ons blogartikel van 25 februari.

Team van vakidioten

Het behalen van de Top-10 lijst VMware partners in Europa en het toegekend krijgen van twee VMware Master Services Competencies kunnen wij natuurlijk niet alleen. Zonder een goed en enorm vakkundig team kunnen wij als RedLogic deze prestaties niet leveren. Een team met echte vakidioten is hiervoor essentieel. Een kleine shout-out naar ons team is dan ook meer dan op zijn plaats.

Ben jij ook een vakidioot?

Ben jij, of ken jij, ook zo’n vakidioot op gebied van VMware? En zie jij jezelf wel werken in dit gezellige team in Houten? Bekijk eens onze vacatures en laat ons weten op welke manier jij een toegevoegde waarde kan leveren aan ons VMware kennishuis. Misschien drinken wij dan binnenkort samen een kopje koffie (of thee) om kennis te maken.