RedLogic in ijskoude kerstsferen

18 december 2018 Fun

Vrijdag 14 december stond voor RedLogic compleet in het teken van Kerst. Van een Kerstontbijt, naar kennissessies en via curlen en schaatsen naar een Kerstmarkt voor de kerstpakketten. De RedLogicans konden vrijdag ‘rollend’ naar huis…

Kerstontbijt

Kerst staat uiteraard synoniem voor veel eten, en daarop vormt RedLogic geen uitzondering. De dag werd afgetrapt met een tafel vol met allemaal lekkernijen: croissantjes, bolletjes, verse sappen, fruit, zoet en hartig beleg, afgemaakt met de nodige kerstkransjes en chocolaatjes. Masterpiece van de ochtend was echter wel de kerstbroodkrans van onze meesterbakker Jimmy. Gevuld met amandelspijs, in rum gewelde rozijnen en uiteraard voorzien van de traditionele bigareaux. Door de speakers de meest uiteenlopende kerstnummers. De perfecte manier om deze RedLogic Kerstdag van start te laten gaan.

Kennissessies

Wanneer RedLogicans bij elkaar zijn dan mag kennisoverdracht niet ontbreken. Robin nam het team mee terug naar de AWS re:Invent in Las Vegas. Hij gaf het team een doorkijkje naar verschillende technische sessies die hij daar heeft gevolgd. Benieuwd naar de AWS re:Invent? Je kan altijd de blogs van Robin teruglezen: Eerste indruk, Halverwege, Terugblik. De tweede (en laatste) sessie van de dag kwam toe aan Rob. Met zijn tekenkunsten heeft hij meer inzicht gegeven in hoe verschillende AWS omgevingen van de klant aan het platform te koppelen zijn.

Christmas on ice

Na de lunch was de tijd aangebroken om winterse sferen op te zoeken. De reis ging richting Flevonice in Biddinghuizen. Na een warm welkom met warme chocolademelk en apfelstrudel gingen de mutsen op, de thermokleding en de handschoenen aan voor de eerste strijd op het ijs. In vier rondes werd er gestreden om de titel fun curling team van het jaar. Team blauw kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. Daarna werden de schaatsen onder gebonden. Sommigen draaiden hun hand niet om voor meerdere rondjes van 3 kilometer, anderen hielden het bij 400 meter. Ondanks het zonnetje buiten, werd snel de warmte binnen weer opgezocht.
Ter afsluiting kreeg het team de mogelijkheid om op de Kerstmarkt hun eigen kerstpakket samen te stellen. Genoeg keus uit gadgets, dingen voor in huis, speelgoed, goede wijnen en uiteraard heel veel eten. Na nog een gezellig drankje en de nodige bittergarnituren kon iedereen vervolgens het thuisfront blij maken met de inhoud van de kerstpakketten.