RedLogic de beste (Thuis)Werkgever van 2020 in de regio Utrecht

15 maart 2021 Nieuws

De Houtense IT dienstverlener RedLogic is uitgeroepen tot de beste (Thuis)Werkgever van 2020 in de regio Utrecht. Meer dan 200 bedrijven uit de regio waren genomineerd voor vier te winnen awards waarbij RedLogic heeft gewonnen in de categorie 20-50 medewerkers. Overige winnaars zijn LBP|Sight, Fynch Smart Mobility en de Triodos bank.

De beste (Thuis)Werkgever van het jaar award is in het leven geroepen door de organisatie Goedopweg. In Goedopweg werken de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat samen aan een goede bereikbaarheid en een gezonde leef- en werkomgeving van onze regio Utrecht.

Goedopweg verbetert de bereikbaarheid van onze regio onder andere door het stimuleren van thuiswerken. Juist dit jaar heeft dit door de Corona pandemie een grote vlucht genomen. Goedopweg heeft daarom in de beoordeling van de genomineerden geselecteerd op bedrijven welke dit op een onderscheidende manier hebben gestimuleerd en gefaciliteerd.

Tijdens de on-line prijsuitreiking waren alle genomineerden en winnaars uit de regio Utrecht aanwezig. De prijzen zijn uitgereikt door wethouder mobiliteit gemeente Utrecht Lot van Hooijdonk, gedeputeerde mobiliteit van provincie Utrecht Arne Schaddelee en Programmamanager bij Goedopweg Esther de Lange. 

De prijs zelf bestaat uit een beeldje, een orkonde en een mobiliteitsscan ter waarde van €4000. Ook is RedLogic als winnaar van een regionale award genomineerd voor de landelijke titel van beste (Thuis)Werkgever van 2020. Hierin neemt RedLogic het op tegen de winnaars uit de andere bereikbaarheidsregio’s. Op 16 maart is bekend welke regiowinnaar de landelijke winnaar wordt.