RedLogic 3 keer op de NLVMUG Usercon

13 maart 2019 Events / VMware

Met veel plezier is RedLogic, net als voorgaande jaren, weer present op de NLVMUG UserCon. In De Fabrique in Utrecht komen op donderdag 21 maart vele VMware enthousiastelingen samen voor dit evenement. De NLVMUG UserCon heeft zich de afgelopen jaren bewezen als dé plek voor de VMware community in Nederland. RedLogic is dan ook trots dat Robin en Matts hun kennis op het gebied van NSX microsegmentatie, NSX-T en VMware Cloud on AWS over zullen gaan brengen op het aanwezige publiek.

Matts Bos

Matts beleeft dit jaar zijn vuurdoop op het podium van de NLVMUG Usercon. Als infrastructuur consultant werkt hij bij verschillende klanten, in uiteenlopende omgevingen. Zijn interesse ligt bij het totale VMware portfolio, met netwerkvirtualisatie in het bijzonder. Naast zelf werken met VMware, deelt hij ook graag zijn kennis met anderen. Als vraagbaak is hij altijd bereid om vragen te beantwoorden.

NSX-V vs NSX-T

VMware NSX wordt breed ingezet voor netwerkvirtualisatie. Hiervoor biedt VMware al een aantal jaar NSX-V aan. De NSX technologie is echter voor veel bedrijven nog vrij nieuw. Bedrijven die nu instappen in de wereld van netwerkvirtualisatie met NSX worden direct geconfronteerd met de eerste keuze. Begin je met NSX-V of start je direct met NSX-T?

In zijn sessie zal Matts ingaan op de overeenkomsten en de verschillen tussen NSX-V en NSX-T. Daarnaast komen ook de migratiemogelijkheden van NSX-V naar NSX-T aan de orde. Met als uiteindelijk doel een weloverwogen keuze te kunnen maken tussen de twee.

Nieuwsgierig?

Matts heet je graag welkom in ‘Kalvermelk 2c’ tussen 15.50 en 16.10 uur. Aanmelden kan op de site van de NLVMUG UserCon. Vergeet je ook niet op te geven voor de sessies van Robin: NSX Microsegmentatie van flow naar security policy & VMware Cloud on AWS. Uiteraard zijn er nog vele andere interessante sessies, check het complete programma.

Veel plezier en tot de 21e maart.