Reanimatiecursus voor het RedLogic team

12 april 2016 Fun

Bij RedLogic volgen we niet alleen aan technische trainingen. Vandaag stond op verzoek van een aantal medewerkers een heuse reanimatiecursus gepland.

Aanleiding

Omdat een relatie van RedLogic een tijdje geleden tijdens het sporten een hartaanval heeft gekregen (en gelukkig overleefd) hebben een aantal medewerkers verzocht een training reanimeren en gebruik van een AED te kunnen volgen. Normaal gezien volgen alleen onze BHV-ers deze training maar het is natuurlijk altijd goed als meer mensen deze technieken beheersen. Een zeer nuttig teambuilding evenement dus, in het kader hiervan hebben we ook twee toekomstige medewerkers uitgenodigd om deel te nemen.

AED

Onder leiding van een docent heeft het team eerst de theorie uitgelegd gekregen, hierna was er de mogelijkheid om te oefenen op speciale poppen. Als laatste is ook het gebruik van de AED uitgelegd en geoefend. In het RedLogic pand is inmiddels gezorgd dat er een AED aanwezig is. Al met al een zeer leerzame ervaring, laten we hopen dat we deze vaardigheden nooit in de praktijk toe te hoeven passen!