Netwerkvirtualisatie centraal tijdens vNS TechCon op 25 september

23 juli 2018 Events / VMware

Op 25 september zal de eerste vNS TechCon worden gehouden in Maarssen, uiteraard is ook RedLogic op dit nieuwe evenement van de partij met een sessie over NSX routing.

vNS TechCon 2018

De ‘Nederlandse VMware Networking & Security Technical Conference‘ ofwel vNS TechCon zal dit jaar voor de eerste keer worden gehouden. Een groep NSX enthousiastelingen, waaronder onze oud collega Robert, organiseren dit nieuwe evenement in samenwerking met VMware. Het complete evenement staat in het teken van NSX én alle aan NSX gerelateerde producten. Denk aan bijvoorbeeld vRealize Network Insight (vRNI) en VMware VeloCloud.

NSX routing, de volgende stap

Rob en Robin geven namens RedLogic de sessie: NSX routing, de volgende stap. Zij gaan in deze sessie dieper in op NSX routing en laten zien welke leuke en/of complexe dingen hiermee allemaal mogelijk zijn. Wat kun je van deze sessie verwachten:
De op zichzelf al buitengewoon innovatieve werking van de Ditributed Logical Router van NSX is bij iedereen inmiddels wel bekend! Wij zullen kort het concept de revue laten passeren om uw geheugen op te frissen en daarna gaan we de diepte in. Hierin komen complexe situaties, zoals  het ontsluiten van een NSX omgeving op meerdere locaties aan het fysieke netwerk, aan bod. Deze vereisen namelijk bijzondere ontwerpoverwegingen.
Aansluitend zullen Rob en Robin vanuit verschillende praktijkervaringen meerdere mogelijkheden belichten:

  • Optimalisatie van Noord-Zuid routering (HA versus ECMP)
  • NSX/BGP traffic engineering bij meerdere locaties (Multi-Site vs Cross-vCenter opties

Zij bespreken hierbij verschillende scenario’s met elk hun specifieke voor- en nadelen en de bijbehorende overwegingen.

Reserveer nu je kaarten

Er is een slechts een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar voor dit evenement, dus wees er snel bij. Op dit moment zijn het er nog slechts 67 beschikbaar. Kaarten zijn te reserveren via de volgende website. Na afloop van de dag wordt er nog een BBQ georganiseerd, waarbij onder het genot van een hapje en een drankje kan worden nagepraat over het evenement.