NLVMUG UserCon – 21 maart 2019

4 maart 2019 Events / VMware

Met veel plezier is RedLogic, net als voorgaande jaren, weer present op de NLVMUG UserCon. In De Fabrique in Utrecht komen op donderdag 21 maart vele VMware enthousiastelingen samen voor dit evenement. De VMUG UserCon heeft zich de afgelopen jaren bewezen als dé plek voor de VMware community in Nederland. RedLogic is dan ook trots dat Robin en Matts hun kennis op het gebied van NSX microsegmentatie, NSX-T en VMware Cloud on AWS over zullen gaan brengen op het aanwezige publiek.

Robin van Altena

Robin bijt om 10.25 uur namens RedLogic het spits af. De afgelopen jaren heeft hij zich onder andere gespecialiseerd in virtualisatie oplossingen. In meerdere omgevingen heeft hij zijn expertise ingezet voor het ontwerpen en bouwen van NSX netwerkvirtualisatie en microsegmentatie-oplossingen.

NSX Microsegmentatie van flow naar security policy

In zijn sessie neemt Robin het publiek mee in het waarom achter NSX microsegmentatie. VMware NSX is de marktstandaard voor microsegmentatie en wordt volop gebruikt. Maar hoe kom je nu tot een bruikbaar en vooral beheersbaar beleid of microsegmentatiemodel. In zijn sessie laat Robin de mogelijkheden zien om in een bestaande omgeving een beheersbaar microsegmentatiebeleid stapsgewijs in te voeren. Daarnaast wordt duidelijk welke tools je daarvoor kunt gebruiken.

Aan de hand van een aantal voorbeelden wordt uitgelegd waarom je ook je firewallregels met security policies wilt toepassen. En welke voordelen dit heeft ten opzichte van de ‘gewone’ Distributed Firewall regels. Verwacht geen algemene sessie, maar ga even zitten voor een knap staaltje circulaire microsegmentatie.

Nieuwsgierig?

Robin heet je graag welkom in ‘De Postkamer’ tussen 10.25 en 10.45 uur. Aanmelden kan op de site van de VMUG UserCon. Vergeet je ook niet op te geven voor de sessie van Matts (NSX-V vs. NSX-T) of de tweede sessie van Robin (VMware Cloud on AWS). Uiteraard zijn er nog vele andere interessante sessies, check het complete programma.

Veel plezier en tot de 21e maart.