Cursus Time Management

11 oktober 2017 Nieuws

Robert Kloosterhuis kwam zo enthousiast terug van zijn cursus Time Management bij YEARTH dat hij ons overtuigde van het nut van een bedrijfscursus voor RedLogic. Op 25 september en 10 oktober leidde Liliam van Wezel ons door de wereld van Time Management.

Puntjes op de ‘i’

Effectiviteit, efficiency en prioriteiten stellen. Hoe gaan wij daar mee om en hoe kunnen dingen beter? Waar liggen knelpunten en hoe zit het met de communicatie binnen RedLogic? Doel van de cursus is een persoonlijke groei, maar zeker ook een groei van het team. Wij zijn best trots op onze manier van werken, maar er kunnen altijd puntjes op de spreekwoordelijke ‘I’ worden gezet.

YEARTH

Onder de deskundige leiding van Liliam van YEARTH hebben wij onze to-do-lijstjes kritisch bekeken, zijn de ultieme tijdsverslinders aangepakt en is er gekeken naar de mogelijkheden voor het nog beter communiceren tussen collega’s. Vooral de interactiviteit van de cursus bracht stof tot nadenken en alle Redlogicans konden meedenken over het verbeteren van de effectiviteit van het team.

Alle verbeterpunten zijn opgepakt en zorgen ervoor dat wij als team nog effectiever en efficiënter werken. Een productieve cursus, waar wij collectief onze leermomenten uit hebben gehaald en nu in de praktijk brengen.