Impact Business Award gewonnen door RedLogic

2 februari 2017 Nieuws

Tijdens het jaarlijkse groeidiner op 2 februari 2017 in Lage Vuursche heeft RedLogic B.V. uit Houten de Impact Business Award 2017 in ontvangst mogen nemen in de categorie IT dienstverlening.

RedLogic en de andere genomineerden werden beoordeeld op de volgende punten: vernieuwend ondernemerschap, kwaliteit van dienstverlening en gerealiseerde impact binnen en buiten het vakgebied. Binnen de categorie IT dienstverlening mocht RedLogic zich de uiteindelijke winnaar noemen van de Impact Business Award.

De deskundige jury stond onder voorzitterschap van Bastiaan van den Noort, docent aan Nyenrode Business University. In het juryrapport wordt vooral de manier geroemd waarop RedLogic zich in de afgelopen vijf jaar een prominente plaats heeft weten te veroveren binnen het IT dienstverleningslandschap. “Met een heldere visie op het Software-Defined DataCenter begeeft RedLogic zich in de voorhoede van innovatieve IT bedrijven binnen Europa”, was de mening van de jury.

“Wij zijn zeer vereerd deze Impact Business Award te mogen ontvangen,” zegt RedLogic Co-Founder Martijn Muijs. “Het geeft ons een bevestiging dat onderscheidend ondernemerschap loont. Maar ik wil benadrukken dat het vooral een verdienste is van het gehele RedLogic team.”