Hans Lenze in 3 woorden

12 februari 2024 Fun

Wij hebben zo veel leuke collega’s, maar wie zijn zij nu eigenlijk? Hoogste tijd om ze voor te stellen aan de hand van 3 woorden die echt iets over hen zeggen. Dit keer is de beurt aan Hans Lenze! Sinds 2022 is hij onderdeel van ons team en iedereen weet als je de woorden toetsenbord, klimmen en VMUG zegt dat we het over Hans Lenze hebben.

Toetsenbord (self-made)

Hahaha ja, dat stamt nog uit de Corona-tijd. Zoals zovelen, werkte we in die periode vanuit huis. Wat ik samen met mijn collega’s leuk vond is lekker rommelen en kijken of we iets nieuws konden ontwikkelen. En toen ontstond het idee om zelf een ergonomisch toetsenbord te maken. Het ‘normale’ toetsenbord is niet ideaal voor je schouders en zet alles op slot. Door de toetsen anders te plaatsen, kan je met typen je (zwakke) pink minder belasten en je schouders meer ruimte geven. Een mooie klus om zelf te maken, toch? Dus hup, spullen besteld, soldeer-apparaat in de aanslag en gaan. Het is gelukt en gebruik deze bijna dagelijks nog voor mijn werk. Waarschijnlijk ben ik wel de enige…

Klimmen

Om mijn hoofd te legen ga ik klimmen of spring ik op de fiets. In Arnhem, op fietsafstand van thuis, hebben we een klimhal waar je mij dan ook regelmatig kan vinden. Klimmen is net als mijn werk lekker puzzels oplossen, alleen nu om uit te vinden hoe en waar mijn lichaam in past. Door de prettige mensen en goede sfeer is het altijd fijn om hiernaartoe te gaan.

VMUG

Door de VMUG leerde ik in 2022 RedLogic kennen. Ik wilde niet meer zelf de expert zijn, zoals ik destijds was, maar mij door experts omgeven. Weer heel veel leren om enorm te kunnen groeien, daar was ik aan toe. RedLogic is al jarenlang op de VMUG aanwezig en o.a. de presentaties van Robert en Robin inspireerde mij enorm.

Dit jaar heb ik zelfs zelf een CFP ingediend voor de VMUGNL en sta ik misschien voor het eerste op een podium om mijn kennis over ‘Update Management’ te delen. Hoe voorkom je dat updaten een hoofdpijndossier wordt? Dat wil ik daar laten zien. De selectie wordt binnenkort bekend gemaakt, wie 26 maart mag presenteren in Den Bosch. Het zou geweldig zijn om dit te mogen doen!

Hans Lenze Privé

In de regio Arnhem woont Hans Lenze samen met zijn vrouw en dochter (11) en zoontje (6) in een bosrijke omgeving, zelfs letterlijk naast het bos. Het actieve heeft hij aan zijn kinderen goed doorgegeven. Net als Hans Lenze houden ze van lekker buiten en in beweging zijn. De pumptrack, kruising tussen BMX-baan en skatepark, in de buurt is dan ook één van de favoriete plekken voor ze om lekker actief bezig te zijn.

Wil je graag collega worden van Hans Lenze (en de rest van het team), we hebben nog leuke vacatures openstaan.