Toekomstige Formule 1 coureurs van RedLogic gaan los op het circuit

28 maart 2018 Events / Fun

11 man sterk stond gisteren (27 maart) te trappelen van ongeduld om de snelheidsduivels in zich los te laten. Gehesen in beschermende pakken en getooid met gele helmen gingen zij met elkaar de strijd aan. Wie van deze toekomstige Formule 1 coureurs mag zich de snelste RedLogician noemen? 

Gatenkaas?

Om 17.00 uur werden wij verwacht bij Coronel Kartracing in Huizen, hier stonden de elektrische karts reeds op ons te wachten. Na een drankje en rondje bitterballen kregen de heren een korte uitleg en mochten zij zich omkleden. Beschermende jassen, een prachtig haarnetje en daarboven een echte kaaskop. Letterlijk wel te verstaan, aangezien de helm was bedekt met gatenkaas. Misschien niet de meest slimme reclame, maar wel ontzettend grappig om te zien!

Hard-tegen-hard

In twee heats gingen de heren de strijd met elkaar aan. Het ging hard-tegen-hard, bocht na bocht werd er geduwd, gebotst en achteruitgereden. Robin kreeg het zelfs voor elkaar om een lekke band te rijden. De toeschouwers kregen een mooi RedLogic schouwspel te zien; met veel gedreven, maar ook lachende gezichten. Het ging uiteindelijk om het rijden van de snelste ronde. Met die eer ging Dennis in de eerste heat strijken, en Frank in de tweede. Helaas mistten zij nipt het niveau van een Formule 1 coureur en moesten zij toch weer gewoon achter de laptop aanschuiven vanmorgen bij RedLogic.

Bourgondische afsluiting

Na al deze duizeligmakende rondjes verplaatste de groep zich naar restaurant De Haven van Huizen. Hier werd de dag ‘bourgondisch’ afgesloten met de nodige carpaccio’s, steaks en zoete proeverijen. Om zo een einde te maken aan een geslaagd RedLogic uitje. Op naar de volgende, deze staat voor 13 april aanstaande alweer op de agenda.