Dames achter thuiswerktoppers in het zonnetje

17 april 2020 Fun / Nieuws

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk (thuiswerk) toppers. Naast hun dagelijkse RedLogic werkzaamheden, houden zij nu ook thuis andere ballen hoog. Op kantoor ontzorgen Jessika en Linda de mannen, thuis is dit de schone taak van de dames in hun leven (óf ze doen het zelf). Hoog tijd om die dames in het zonnetje te zetten. En aangezien zij vaak door het leven gaan als privé secretaresse, is secretaressedag daar de perfecte dag voor.

Waardering

In deze tijd van de coronapandemie, waarbij iedereen thuiswerkt, vervullen de dames van onze RedLogic mannen ongevraagd opeens een andere rol. Pakketjes in ontvangst nemen of hun hardwerkende mannen voorzien van een heerlijke lunch, koffie of thee. Meeluisteren met de vele Teams, Zoom en Slack gesprekken over de meest technische (lees: saaie) onderwerpen. En dit alles naast de zorg voor de kinderen, want zij zijn momenteel ook thuisjuf, omdat de kinderen niet naar school kunnen. Voor hen is dit alles vanzelfsprekend, maar wat waardering is hier op zijn plaats.

Secretaressedag net even anders

Op een zonnige donderdag in april gaat in vele huizen in Nederland de bel. Er staat een bloemist voor de deur met een prachtige kleurrijke bos bloemen, geadresseerd aan de dame des huizes. Dan krijg je direct blije gezichten en is de missie eigenlijk al geslaagd. Hierbij nogmaals: “Dames, namens RedLogic, bedankt voor jullie goede zorgen, geduld en inzet. Wij zetten jullie graag op deze (thuis) secretaressedag in het zonnetje!”