Game on…. Wie wordt de RedLogic bowlingkampioen?

16 april 2018 Fun

Bowlen is weer terug van weggeweest, dus ook onze RedLogicans moesten eraan geloven. Een heus bowlingkampioenschap stond er op het programma. De strikes, spares en ohhhh’s en ahhhh’s vlogen iedereen om de oren. Wie wordt de RedLogic bowlingkampioen?

Bowlingkampioen

Bij RedLogic vinden wij het belangrijk om vaak leuke dingen met elkaar te doen. Om de maand staat er dan ook wel een uitje op het programma. Deze maand werd er gestreden om de bowlingtrofee. Wie heeft er verborgen talenten voor deze sport en behaalt de meeste punten?

Strike!

Na het uitkiezen van de altijd charmante bowlingschoenen werden wij ingedeeld in twee verschillende groepen, om zo de strijd met elkaar aan te gaan. En dan blijken er dus gewoon professionals onder ons te zijn; alle spelregels werden haarfijn uitgelegd en iedereen werd voorzien van tips & tricks. “Iets meer naar links”, “Kies een zwaardere bal”, “Wanneer je zachter gooit behaal je meer punten”, etc. Na een paar worpen kreeg iedereen de smaak wel te pakken en kon de strijd losbarsten. Vele strikes, spares, ohhh’s en ahhhh’s later kwam Edwin als winnaar de bus. Met een totaal van 135 punten, inclusief 2 strikes en 3 spares mocht hij naar huis met de enige echte RedLogic bowlingkampioentrofee!

Restaurant

En hoe sluit je een teamuitje nu het beste af? Met een heerlijk dinertje uiteraard. Dit keer bij een wokrestaurant, waar vooral de sushi gretig aftrek vond onder de RedLogicans. Maar waar ook de echte carnivoren meer dan genoeg te kiezen hadden. Na 3 rondjes toetjes ging iedereen uiteindelijk (bijna rollend) richting huis.

In juni stelt Michael zijn huis open voor een heerlijke BBQ, het mooie weer is inmiddels besteld…