VMware Summer School

19 juli 2019 Robin van Altena Events / VMware

VMware organiseert net als voorgaande jaren Summer School Sessies. RedLogic was van de partij en doet verslag van een aantal sessies.

VMware Customer Technical Advisory Board

28 juni 2019 Linda Windhouwer Events / VMware

RedLogic was, op uitnodiging van VMware, aanwezig bij de Customer Technical Advisory Board (CTAB). Een evenement waar alleen grote klanten en belangrijke partners voor worden uitgenodigd.

RedLogic uitgeroepen tot beste ICT werkgever van Nederland

14 juni 2019 Linda Windhouwer Nieuws

Nieuwkomer RedLogic met stip op 1; kopt de Career Guide van vakblad Computable vandaag. En daar zijn wij uiteraard erg trots op. In dit jaarlijkse werkgeversonderzoek werden 317 ICT-bedrijven beoordeeld door in totaal 3436 personen. Met een gemiddeld eindcijfer van 9,57 mogen wij ons ‘Beste ICT werkgever van Nederland’ noemen.

VMware Technical Support Summit 2019 – Dag 2

24 mei 2019 Robin van Altena Events / VMware

Dag twee van de VMware Techsummit in Cork begon net zo zonnig als de eerste dag. Met gezonde zin gaven Menno en Robin weer acte de présence namens RedLogic in het ‘Pairc Ui Chaoimh’ Stadion in Cork.

VMware Technical Support Summit 2019

22 mei 2019 Robin van Altena Events / VMware

Voor het derde jaar op rij is RedLogic aanwezig bij de VMware Technical Support Summit. Robin en Menno zijn namens RedLogic naar Cork afgereisd voor deze 6e editie.

RedLogic Tech Day

20 mei 2019 Linda Windhouwer Events

Met maar liefst 10 technische sessies was de allereerste RedLogic Tech Day een succes. Om de oude traditie van kennissessiedagen nog krachtiger te maken hebben wij deze omgedoopt tot Tech Days. Op deze dagen draait het alleen nog maar om techniek. Medewerkers verzorgen deze dag zelf. Dit door een technisch onderwerp uit te lichten of door een partner of leverancier met een goed verhaal uit te nodigen.

Videoregistraties van de NLVMUG 2019 Presentaties

26 april 2019 Robin van Altena Events / VMware

Bekijk nu de videoregistraties van de presentaties van Robin en Matts op de VMUG 2019.

AWS Summit Amsterdam 2019

19 april 2019 Robin van Altena AWS / Events

Deze week was RedLogic aanwezig op het AWS Summit in de Amsterdam RAI. Hoewel deze summit in schril contrast staat tot de grootte van het re:Invent in Las Vegas waren hier toch ruim 3500 mensen aanwezig.

Presentaties RedLogic op de NLVMUG

3 april 2019 Linda Windhouwer Events / VMware

Ook zo benieuwd naar de presentaties van Matts Bos en Robin van Altena van RedLogic tijdens de NLVMUG 2019 anderhalve week geleden? In dit blogartikel meer informatie, inclusief een link naar hun presentaties.

NLVMUG 2019 – The day after

23 maart 2019 Robin van Altena Events / VMware

Met een delegatie van 10 man was RedLogic van de partij op de NLVMUG 2019. Naast het geven van 3 presentaties, boden de 130 sessies meer dan genoeg aanbod voor alle aanwezige VMware enthousiastelingen.