RedLogic cum laude door jaarlijkse ISO 27001 audit

18 september 2018 alexander de wit Nieuws / Security

Afgelopen week vond bij RedLogic de jaarlijkse ISO/EIC 27001 audit plaats. Bij deze tussentijdse controle werden zowel het ISMS, als de IT- en HRM-processen tegen het licht gehouden. Met trots melden wij dat we met vlag en wimpel zijn geslaagd voor dit examen.

Verslag VMworld Las Vegas 2018

3 september 2018 alexander de wit AWS / Events / VMware

Afgelopen week werd in Las Vegas de Amerikaanse versie van de VMworld gehouden. Met meer dan 25.000 deelnemers is dit met recht het grote broertje van de VMworld Barcelona te noemen. Voor iedereen die weer terug is op kantoor heeft RedLogic de meest noemenswaardige aankondigingen voor je op een rijtje gezet.

AWS Architecttraining voor het team van RedLogic

29 augustus 2018 alexander de wit AWS

Deze week heeft een groep van zes RedLogic collega's de training "Architecting on AWS" gevolgd. Onder bezielende leiding van trainer Sjoerd Veldhuijs is het team in sneltreinvaart meegenomen in de cloud propositie van AWS. Voor sommige collega's was dit de eerste kennismaking met dit platform, voor andere collega's was het gelukkig al meer gesneden koek.

SysAdmin Day op z’n RedLogic’s: werken aan het water

27 juli 2018 alexander de wit Fun

Vandaag is het met 38 graden niet alleen de heetste dag van het jaar, maar ook SysAdmin Day. Twee zeer goede redenen om het RedLogic team een dagje te laten werken vanuit een andere, meer aangename en verfrissende werkplek. Alle collega's die niet op vakantie zijn werken vandaag voor één keer lekker buiten aan de rand van het zwembad

Netwerkvirtualisatie centraal tijdens vNS TechCon op 25 september

23 juli 2018 alexander de wit Events / VMware

De 'Nederlandse VMware Networking & Security Technical Conference' ofwel vNS TechCon zal dit jaar voor de eerste keer worden gehouden. Een groep NSX enthousiastelingen organiseren dit evenement in samenwerking met VMware. Het complete evenement staat in het teken van NSX én alle aan NSX gerelateerde producten. Denk aan bijvoorbeeld vRealize Network Insight (vRNI) en VMware VeloCloud. Uiteraard geeft RedLogic ook een sessie op dit evenement.

OSPF en BGP routing workshop voor het RedLogic team

4 juli 2018 alexander de wit Juniper Networks / Palo Alto Networks / VMware

Het team van RedLogic heeft afgelopen maandag een routing workshop gevolgd op ons kantoor in Houten. In de workshop werden OSPF (Open Shortest Path First) en BGP (Border Gateway Protocol) uitvoerig behandeld.

Architecting on AWS training voor het team van RedLogic

28 juni 2018 Linda Windhouwer AWS / Events

De ontwikkelingen op IT-vlak staan nooit stil, en dat is maar goed ook. De laatste tijd zien we dat Amazon met AWS grote stappen aan het maken is. Hoog tijd voor RedLogic voor een training Architecting on AWS.

Poolparty & BBQ

27 juni 2018 alexander de wit Fun

Afgelopen vrijdag was het weer zover, de traditionele opening van het het RedLogic zomerseizoen. Geheel in stijl vond er een poolparty en BBQ plaats.

Internet of Things en F5 centraal op kennissessiedag juni

22 juni 2018 alexander de wit Events / Fun / Security

Van IoT naar F5, en van VDI tot AVG, de RedLogic kennissessiedag van juni was weer ouderwets gevuld met allerlei interessante sessies, informatie en afkortingen.

Teambuilding Event op Forteiland IJmuiden

20 juni 2018 alexander de wit Fun

Gisteren kwamen de operationele teams van RedLogic, Sqills en Trivento bijeen, op uitnodiging van onze gezamenlijke klant de Nationale Postcode Loterij, voor een stevig potje teambuilding op het Forteiland te IJmuiden.