VMworld 2018 – Donderdag 8 November

9 november 2018 Robin van Altena Events / VMware

Vandaag was de laatste dag van de VMworld, voor veel bezoekers een kortere dag. De Solution Exchange sluit al om 14.30 uur, de volhouders kunnen echter tot 16.00 uur breakout sessies volgen. Daarna sluit de VMworld 2018 zijn deuren. Op de laatste dag geen keynote, maar voornamelijk breakout sessies.

VMworld 2018 – Woensdag 7 November

8 november 2018 Robin van Altena Events / VMware

Een aantal RedLogicans waren alweer vroeg op pad voor de keynote. Vandaag stonden een bezoek aan de experts van VMware en meerdere interessante breakout sessies op het programma. 

VMworld 2018 – Dinsdag 6 November

7 november 2018 Robin van Altena Events / VMware

Vandaag ging de VMworld 2018 officieel van start met de Keynote: Technology Superpowers. Voor veel bezoekers de eerste dag op de VMworld, die dit jaar alweer voor de 10e keer wordt georganiseerd in Europa. RedLogic was bij verschillende openbare en speciaal georganiseerde sessies aanwezig.

VMworld 2018 – Maandag 5 November

6 november 2018 Robin van Altena Events / VMware

De VMworld is weer van start gegaan. Dit jaarlijkse event van VMware willen wij van RedLogic natuurlijk niet missen. Een delegatie van 5 personen is afgereisd naar Barcelona. Via deze blog nemen zij je mee naar de VMworld en geven een inside look in enkele interessante sessies.

Presentatie microsegmentatie op de Infosecurity

31 oktober 2018 Robin van Altena Events / Palo Alto Networks / Security / VMware

Op de Infosecurity, het congres over IT-security, datamanagement en cloud computing, gaf RedLogic vandaag een presentatie over praktijkervaring met VMware NSX en microsegmentatie. Robin van Altena en Matts Bos maakten een zaal vol geïnteresseerden deelgenoot van de belangrijkste ervaringen met (micro)segmentatie opgedaan door RedLogic in de afgelopen 1500 dagen.

Nieuw pand Goede Doelen Loterijen in gebruik

23 oktober 2018 Linda Windhouwer Nieuws

Gisteren was het dé dag voor de medewerkers van de Goede Doelen Loterijen. De eerste 300, van de ruim 600 man, namen hun intrek in het nieuwe kantoorpand aan de Zuidas van Amsterdam. RedLogic nam de IT-infrastructuur voor haar rekening.

VMware NSX presentatie op Infosecurity 2018

19 oktober 2018 Robin van Altena Events / Palo Alto Networks / VMware

RedLogic geeft ook dit jaar weer een presentatie op de Infosecurity. Infrastructuur consultants Matts Bos en Robin van Altena staan op woensdag 31 oktober om 14.00 uur in Theater 16. Hier geven zij een presentatie over de do's and dont's van microsegmentatie op basis van VMware NSX, in combinatie met een Palo Alto Firewall.

RedLogic wint FD Gazellen Award 2018

17 oktober 2018 alexander de wit Nieuws

De organisatie van de FD Gazellen Awards heeft bekend gemaakt dat de Houtense IT-infrastructuur specialist RedLogic dit jaar een FD Gazellen Award heeft gewonnen. Deze prestigieuze ondernemersprijs, voorbehouden aan de meest succesvolle bedrijven van Nederland, wordt dit jaar voor de 15e keer uitgereikt.

RedLogic op de Palo Alto Ignite EMEA 2018

11 oktober 2018 alexander de wit Events / Palo Alto Networks

De afgelopen drie dagen was een afvaardiging van RedLogic present op hét security evenement van het jaar; de Ignite conference van Palo Alto Networks.

VMware vSAN Practice Builder Workshop

3 oktober 2018 Robin van Altena Events / VMware

Op 2 oktober werd door VMware een VMware vSAN Practice Builder Workshop georganiseerd in Utrecht. Door het grote aantal aanmeldingen moest er uitgeweken worden van het VMware kantoor naar een hotel naast de A12. Uiteraard was ook RedLogic van de partij.