DISC Sessie 2019

13 september 2019 Robin van Altena Events / Fun

Naast alle technologische sessies organiseert RedLogic ook een aantal non-tech sessies per jaar. Afgelopen vrijdag avond werd er weer een non-tech sessie op het RedLogic kantoor georganiseerd.

1 jaar bij RedLogic – Bart Oevering

5 september 2019 Linda Windhouwer Fun

Bart viert zijn 1-jarig RedLogic jubileum. Dat moet natuurlijk gevierd worden, met een ‘diepte’ interview wel te verstaan.

VMware Summer School – Part 2

3 september 2019 Linda Windhouwer Events / VMware

In augustus stond het tweede gedeelte van de VMware Summer Experience Days op het programma. RedLogic geeft je een kort verslag van een aantal sessies.

Best of VMworld US 2019 San Francisco

30 augustus 2019 Linda Windhouwer Events / VMware

RedLogic blikt terug op de meest interessante onderwerpen en nieuwtjes van de VMworld US 2019.

VMworld 2019 van start in San Francisco

27 augustus 2019 Linda Windhouwer Events / VMware

De VMworld is van start gegaan in San Francisco. Dit jaar is het thema 'Make Your Mark'. RedLogic heeft de belangrijkste informatie voor je samengevat.

vNS en vMA TechCon 2019

12 augustus 2019 Robin van Altena Events / VMware

De vNS TechCon en de vMA TechCon vinden dit jaar plaats op 1 oktober. Beide evenementen worden vanuit de community gedreven, en draaien om kennis opdoen, ideeën uitwisselen en netwerken.

SysAdmin Day viert RedLogic traditiegetrouw aan het water

26 juli 2019 Linda Windhouwer Fun

Happy SysAdmin Day. Ook dit jaar maakt het team van RedLogic dankbaar gebruik van het warme weer en verhuisd naar een verfrissende werkplek aan het water.

VMware Summer School

19 juli 2019 Robin van Altena Events / VMware

VMware organiseert net als voorgaande jaren Summer School Sessies. RedLogic was van de partij en doet verslag van een aantal sessies.

VMware Customer Technical Advisory Board

28 juni 2019 Linda Windhouwer Events / VMware

RedLogic was, op uitnodiging van VMware, aanwezig bij de Customer Technical Advisory Board (CTAB). Een evenement waar alleen grote klanten en belangrijke partners voor worden uitgenodigd.

RedLogic uitgeroepen tot beste ICT werkgever van Nederland

14 juni 2019 Linda Windhouwer Nieuws

Nieuwkomer RedLogic met stip op 1; kopt de Career Guide van vakblad Computable vandaag. En daar zijn wij uiteraard erg trots op. In dit jaarlijkse werkgeversonderzoek werden 317 ICT-bedrijven beoordeeld door in totaal 3436 personen. Met een gemiddeld eindcijfer van 9,57 mogen wij ons ‘Beste ICT werkgever van Nederland’ noemen.