OSPF en BGP routing workshop voor het RedLogic team

4 juli 2018 alexander de wit Juniper Networks / Palo Alto / VMware

Het team van RedLogic heeft afgelopen maandag een routing workshop gevolgd op ons kantoor in Houten. In de workshop werden OSPF (Open Shortest Path First) en BGP (Border Gateway Protocol) uitvoerig behandeld.

Architecting on AWS training voor het team van RedLogic

28 juni 2018 Linda Windhouwer AWS / Events

De ontwikkelingen op IT-vlak staan nooit stil, en dat is maar goed ook. De laatste tijd zien we dat Amazon met AWS grote stappen aan het maken is. Hoog tijd voor RedLogic voor een training Architecting on AWS.

Poolparty & BBQ

27 juni 2018 alexander de wit Fun

Afgelopen vrijdag was het weer zover, de traditionele opening van het het RedLogic zomerseizoen. Geheel in stijl vond er een poolparty en BBQ plaats.

Internet of Things en F5 centraal op kennissessiedag juni

22 juni 2018 alexander de wit Events / Fun / Security

Van IoT naar F5, en van VDI tot AVG, de RedLogic kennissessiedag van juni was weer ouderwets gevuld met allerlei interessante sessies, informatie en afkortingen.

Teambuilding Event op Forteiland IJmuiden

20 juni 2018 alexander de wit Fun

Gisteren kwamen de operationele teams van RedLogic, Sqills en Trivento bijeen, op uitnodiging van onze gezamenlijke klant de Nationale Postcode Loterij, voor een stevig potje teambuilding op het Forteiland te IJmuiden.

AWS Summit Benelux 2018

1 juni 2018 alexander de wit AWS / Events

De AWS Summit is het jaarlijkse AWS klantenevenement van de Benelux. In totaal 2000 klanten, partners, en andere AWS geïnteresseerden waren donderdag afgereisd naar het World Forum in Den Haag. Uiteraard was ook een team van RedLogic weer van de partij.

VMware Tech Summit 2018 – Dag 2

24 mei 2018 Linda Windhouwer Events / VMware

Robin, Erwin en Matts zijn aanwezig tijdens de VMware Tech Summit in Cork Ierland. Zij geven ons een kijkje achter de schermen en laten zien waarom je daar volgend jaar ook bij moet zijn.

VMware Tech Summit 2018 – Dag 1

23 mei 2018 Linda Windhouwer Events / VMware

Een RedLogic delegatie is deze dagen afgereisd naar Cork in Ierland voor het bijwonen van de VMware Tech Summit 2018. Een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door het team van VMware Global Support. Robin, Erwin en Matts krijgen hier een extra kijkje in de ‘keuken’ van VMware.

NSX Security Policies on Steroids

17 mei 2018 Linda Windhouwer Security / VMware

Regelgeving kan op een goede en slechte manier gedaan worden. RedLogic geeft inzicht in de kunst van een goede regelgeving binnen NSX, én wel op zo’n manier dat het veilig en inzichtelijk blijft.

Succes story: 1e VMware Cloud Foundation omgeving van NW Europa in productie

14 mei 2018 Linda Windhouwer Nieuws / VMware

Door een team van RedLogic, VMware en de Universiteit Leiden is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een prachtig eindresultaat. De ontwerpen zijn gereed, de hardware is geplaatst en de software geïnstalleerd. De Universiteit Leiden heeft als eerste in noordwest Europa een VMware Cloud Foundation omgeving in productie genomen.