NLVMUG 2019 – The day after

23 maart 2019 Robin van Altena Events / VMware

Met een delegatie van 10 man was RedLogic van de partij op de NLVMUG 2019. Naast het geven van 3 presentaties, boden de 130 sessies meer dan genoeg aanbod voor alle aanwezige VMware enthousiastelingen.

RedLogic opgenomen in Top-10 VMware partners in Europa

19 maart 2019 Linda Windhouwer Nieuws / VMware

Met het behalen van de tweede Master Services Competency heeft RedLogic de Top-10 lijst van best gecertificeerde VMware partners in Europa gehaald. Een prestatie waar wij als bedrijf best wel trots op zijn.

RedLogic 3 keer op de NLVMUG Usercon

13 maart 2019 Robin van Altena Events / VMware

RedLogic staat dit jaar met 3 presentaties op de NLVMUG UserCon. Op donderdag 21 maart delen Robin en Matts hun kennis op het gebied van NSX microsegmentatie, NSX-V vs NSX-T en VMware Cloud on AWS.

Deep dive VMware vRealize Network Insight

8 maart 2019 Robin van Altena VMware

RedLogic is inmiddels ruim een jaar bekend met VMware vRealize Network Insight (vRNI) voor het monitoren van fysieke en virtuele componenten. Aangezien vRNI steeds meer gebruikt wordt rees de vraag naar meer indepth kennis op dit vakgebied. Speciaal hiervoor was Martijn Smit te gast op 27 februari. Als Senior Technical Product Marketing Manager bij VMware is hij de aangewezen persoon om voor het team van RedLogic deze deep dive te verzorgen.

NLVMUG UserCon – 21 maart 2019

4 maart 2019 Robin van Altena Events / VMware

Met veel plezier is RedLogic, net als voorgaande jaren, weer present op de NLVMUG UserCon. Donderdag 21 maart delen Robin en Matts hun kennis op het gebied van NSX microsegmentatie, NSX-T en VMware Cloud on AWS.

Koffie Experts – Baristaworkshop

28 februari 2019 Linda Windhouwer Fun

Van liefhebbers van koffie, naar echte koffie experts. Vrijdag 22 februari stond in het teken van koffie. Barista Albert Kunnen bracht zijn mobiele koffiebar naar...

Twee VMware Master Services Competencies voor RedLogic

25 februari 2019 Robin van Altena Nieuws / VMware

Eind januari heeft RedLogic van VMware haar tweede Master Services Competency toegekend gekregen. Dit is de hoogste technische erkenning welke een VMware kennispartner als bedrijf kan behalen. RedLogic heeft in december al de VMware Master Services Competency voor Netwerk Virtualisatie behaald. Nu is daar de Master Services Competency voor Datacenter Virtualisatie aan toegevoegd.

Hoe word je VMware Certified Advanced Professional?

21 februari 2019 Linda Windhouwer VMware

De VCAP certificeringen van VMware zijn beide felbegeerd en ook ‘gevreesd’. Voor het behalen van deze certificeringen is studeren alleen niet voldoende. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat...

RedLogic kennissessiedag januari 2019

16 januari 2019 Robin van Altena Events / Security / VMware

Een nieuw jaar brengt ook een nieuwe reeks RedLogic kennissessies met zich mee. De eerste kennissessiedag van 2019 gaf direct een goede mix tussen zowel technische- als interactieve bedrijfskundige sessies.

RedLogic in ijskoude kerstsferen

18 december 2018 Linda Windhouwer Fun

Vrijdag 14 december stond voor RedLogic compleet in het teken van Kerst. Van een Kerstontbijt, naar kennissessies en via curlen en schaatsen naar een Kerstmarkt voor de kerstpakketten. De RedLogicans konden vrijdag 'rollend' naar huis...