RedLogic sessies op de NLVMUG Usercon 2018

16 februari 2018 alexander de wit Events / VMware

Op 20 maart wordt hij weer gehouden, de NLVMUG Usercon, één van de grootste VMUG bijeenkomsten ter wereld. Meer dan 1000 VMware vakidioten ontmoeten elkaar in Den Bosch voor het delen van kennis en om te netwerken. RedLogic is uiteraard weer van de partij en deelt haar kennis in meerdere sessies.

Palo Alto Traps: hands-on workshop op 12 april

12 februari 2018 alexander de wit Events / Palo Alto / Security

Versla malware en virussen op de Endpoint met Palo Alto Traps! Wist je dat de Endpoint, volgens het Forrester Report, nummer één doelwit is van...

RedLogic op de Aerohive Xperience day 2018

2 februari 2018 alexander de wit Aerohive Networks / Events

Op 1 februari organiseerde Aerohive Networks haar jaarlijkse Xperience Day. Het team van RedLogic is deze dag bijgepraat over de verschillende ontwikkelingen rondom de thema's WiFi, SD-WAN en SDN-LAN.

Aerohive nomineert RedLogic voor Channel Award

29 januari 2018 alexander de wit Aerohive Networks / Events / Nieuws

Aerohive Networks heeft RedLogic dit jaar genomineerd voor de Aerohive Networks Channel Award. Deze award wordt uitgereikt aan Aerohive partners welke zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier hebben weten te onderscheiden.

VMware nomineert RedLogic voor VMware Partner Award

22 januari 2018 alexander de wit Nieuws / VMware

VMware heeft RedLogic dit jaar genomineerd voor de VMware Partner Award. Deze VMware Partner Award wordt uitgereikt aan VMware partners die zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier hebben weten te onderscheiden.

Kennissessies en schaakgrootmeesters

17 januari 2018 Linda Windhouwer Events / Fun / VMware

Onze guru's kwamen tijdens de kennissessiedag in januari aan het woord over VMware NSX, Aerohive Troubleshooting en Identity Manager. Ter afsluiting van deze dag gingen een aantal 'schaakgrootmeesters' de competitie met elkaar aan.

Merry Christmas & Happy New Year

22 december 2017 Linda Windhouwer Fun

RedLogic wenst iedereen Fijne Feestdagen en een Gelukkig Vrolijk Gezond 2018!

Kennissessiedag & Kerst 15 december

18 december 2017 alexander de wit Fun / Nieuws / Palo Alto

Deze kennissessiedag stond in het teken van Palo Alto Traps, Cisco Campus Fabric, de kerstviering en een aantal klantprojecten.

Palo Alto Traps: hands-on workshop op 8 februari

8 december 2017 alexander de wit Events / Palo Alto / Security

Versla malware en virussen op de Endpoint met Palo Alto Traps! Wist je dat de Endpoint, volgens het Forrester Report, nummer één doelwit is van...

In Memoriam Gert Oortgiesen

8 december 2017 Linda Windhouwer Nieuws

In Memoriam Gert Oortgiesen. Afgelopen zaterdag bereikte ons het trieste nieuws dat Gert Oortgiesen door een noodlottig ongeval is omgekomen.