vNS en vMA Techcon 2019

4 oktober 2019 Robin van Altena Events / VMware

vNS en vMA TechCon voor het tweede jaar een succes. Het slechtere weer en de files door de staking van de boeren konden deze dag vol interessante sessie niet stuk krijgen. Op de vNS TechCon gaven RedLogic collega’s Matts en Robin een presentatie over de migratie van NSX-V naar NSX-T. Op de vMA Techcon gaven Robin en (oud collega) Rob van der Wouw een presentatie over het automatisch inrichten van een SDDC met Ansible en Terraform.

Tech Day September 2019 bij RedLogic

30 september 2019 Robin van Altena Events

Net na de zomervakantie is het tijd voor de tweede Tech Day, want er zijn in de zomer maanden natuurlijk genoeg nieuwtjes, project en vakantie verhalen om te delen. Een groot deel van deze dag stond in het teken van VMware Cloud Foundation, waarmee een aantal projecten zijn uitgevoerd de afgelopen zomer. Nieuw op deze Tech Day was de introductie van een aantal hands-on sessies, die dit keer in het teken van Ansible en vSphere Integrated Containers.

DISC Sessie 2019

13 september 2019 Robin van Altena Events / Fun

Naast alle technologische sessies organiseert RedLogic ook een aantal non-tech sessies per jaar. Afgelopen vrijdag avond werd er weer een non-tech sessie op het RedLogic kantoor georganiseerd.

1 jaar bij RedLogic – Bart Oevering

5 september 2019 Linda Windhouwer Fun

Bart viert zijn 1-jarig RedLogic jubileum. Dat moet natuurlijk gevierd worden, met een ‘diepte’ interview wel te verstaan.

VMware Summer School – Part 2

3 september 2019 Linda Windhouwer Events / VMware

In augustus stond het tweede gedeelte van de VMware Summer Experience Days op het programma. RedLogic geeft je een kort verslag van een aantal sessies.

Best of VMworld US 2019 San Francisco

30 augustus 2019 Linda Windhouwer Events / VMware

RedLogic blikt terug op de meest interessante onderwerpen en nieuwtjes van de VMworld US 2019.

VMworld 2019 van start in San Francisco

27 augustus 2019 Linda Windhouwer Events / VMware

De VMworld is van start gegaan in San Francisco. Dit jaar is het thema 'Make Your Mark'. RedLogic heeft de belangrijkste informatie voor je samengevat.

vNS en vMA TechCon 2019

12 augustus 2019 Robin van Altena Events / VMware

De vNS TechCon en de vMA TechCon vinden dit jaar plaats op 1 oktober. Beide evenementen worden vanuit de community gedreven, en draaien om kennis opdoen, ideeën uitwisselen en netwerken.

SysAdmin Day viert RedLogic traditiegetrouw aan het water

26 juli 2019 Linda Windhouwer Fun

Happy SysAdmin Day. Ook dit jaar maakt het team van RedLogic dankbaar gebruik van het warme weer en verhuisd naar een verfrissende werkplek aan het water.

VMware Summer School

19 juli 2019 Robin van Altena Events / VMware

VMware organiseert net als voorgaande jaren Summer School Sessies. RedLogic was van de partij en doet verslag van een aantal sessies.