RedLogic kennissessiedag januari 2019

16 januari 2019 alexander de wit Events / Security / VMware

Een nieuw jaar brengt ook een nieuwe reeks RedLogic kennissessies met zich mee. De eerste kennissessiedag van 2019 gaf direct een goede mix tussen zowel technische- als interactieve bedrijfskundige sessies.

RedLogic in ijskoude kerstsferen

18 december 2018 Linda Windhouwer Fun

Vrijdag 14 december stond voor RedLogic compleet in het teken van Kerst. Van een Kerstontbijt, naar kennissessies en via curlen en schaatsen naar een Kerstmarkt voor de kerstpakketten. De RedLogicans konden vrijdag 'rollend' naar huis...

VMware Master Services Competency Network Virtualization

11 december 2018 Linda Windhouwer Nieuws / VMware

RedLogic is trots op het behalen van de VMware Master Services Competency voor Network Virtualization. Een mooie erkenning van de VMware expertise van onze medewerkers.

AWS re:Invent 2018 – Terugblik

3 december 2018 Robin van Altena AWS / Events

Na vijf dagen vol sessies, workshops, keynotes en de afsluitende re:Play Party zit de re:Invent 2018 er alweer op. Met meer dan 50.000 deelnemers kunnen wij niet anders dan concluderen dat het een zeer goed georganiseerd evenement is. In deze terugblik een aantal ervaringen en een aantal interessante dingen die wij graag nog wat aandacht geven.

AWS re:Invent 2018 – Halverwege

29 november 2018 Robin van Altena AWS / Events

Inmiddels is de AWS re:Invent alweer een paar dagen onderweg en de officiële keynote van Andy Jassy heeft plaatsgevonden. De delegatie van RedLogic begint zich in Las Vegas en op het re:Invent inmiddels aardig thuis te voelen. Ook al blijft het lastig om alle breakout sessies en workshoplocaties op tijd te vinden. Het re:Invent laat zeker een blijvende indruk achter. Niet alleen doordat het in Las Vegas plaatsvindt, maar ook door de meer dan 50.000 bezoekers.

AWS re:Invent 2018 – Eerste indruk

27 november 2018 Robin van Altena AWS / Events

Het startsein voor de AWS re:Invent 2018 heeft geklonken in Las Vegas. Na een lange reisdag in het weekend valt het wennen aan het tijdsverschil redelijk mee voor Robin van Altena en Martijn Muijs van RedLogic. Beide mannen zijn klaar voor de re:Invent. Op maandag 26 november hebben zij de eerste sessies bijgewoond; een kort verslag. 

AWS re:Invent 2018

20 november 2018 Robin van Altena AWS / Events

Komende week vliegt een delegatie van RedLogic naar Las Vegas om het jaarlijkse AWS re:Invent evenement bij te wonen. Tijdens het evenement worden alle nieuwe AWS-funtionaliteiten getoond. Je kan er hands-on ervaring opdoen en het is mogelijk vragen aan de AWS experts zelf te stellen. Ben jij ook aanwezig? Let's meet.

Kennissessiedag november 2018

14 november 2018 Linda Windhouwer Nieuws / VMware

Van VeloCloud naar DWDM tot aan de VMworld. Dinsdag 13 november stond er weer een kennissessiedag op de agenda bij RedLogic. Dé dag voor kennisuitwisseling tussen collega's. Leuke projecten passeren de revue en bezochte evenementen worden besproken. 

VMworld 2018 – Donderdag 8 November

9 november 2018 Robin van Altena Events / VMware

Vandaag was de laatste dag van de VMworld, voor veel bezoekers een kortere dag. De Solution Exchange sluit al om 14.30 uur, de volhouders kunnen echter tot 16.00 uur breakout sessies volgen. Daarna sluit de VMworld 2018 zijn deuren. Op de laatste dag geen keynote, maar voornamelijk breakout sessies.

VMworld 2018 – Woensdag 7 November

8 november 2018 Robin van Altena Events / VMware

Een aantal RedLogicans waren alweer vroeg op pad voor de keynote. Vandaag stonden een bezoek aan de experts van VMware en meerdere interessante breakout sessies op het programma.