NSX Security Policies on Steroids

17 mei 2018 Linda Windhouwer Security / VMware

Regelgeving kan op een goede en slechte manier gedaan worden. RedLogic geeft inzicht in de kunst van een goede regelgeving binnen NSX, én wel op zo’n manier dat het veilig en inzichtelijk blijft.

Succes story: 1e VMware Cloud Foundation omgeving van NW Europa in productie

14 mei 2018 Linda Windhouwer Nieuws / VMware

Door een team van RedLogic, VMware en de Universiteit Leiden is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een prachtig eindresultaat. De ontwerpen zijn gereed, de hardware is geplaatst en de software geïnstalleerd. De Universiteit Leiden heeft als eerste in noordwest Europa een VMware Cloud Foundation omgeving in productie genomen.

Mei: tijd voor een nieuwe kennissessiedag

8 mei 2018 Linda Windhouwer Events / Fun

8 mei stond er weer een nieuwe kennissessiedag op het programma, dit zijn de dagen dat wij allemaal samenkomen om kennis aan elkaar over te dragen. Dit keer stonden sessies over Proofpoint en SAML op het programma. Daarnaast kwam Zerto bij ons op bezoek om meer informatie te geven over hun producten.

Niet 1, niet 2, maar 3 nieuwe aanwinsten bij RedLogic

1 mei 2018 Linda Windhouwer Fun / Nieuws

Het voorjaar brengt drie nieuwe vakidioten onder de vlag van RedLogic. Met plezier stellen wij de infrastructuurspecialisten Dennis, Menno en Dennis (jawel nog een) aan jullie voor.

RedLogic Scripting Workshop

24 april 2018 alexander de wit Events / Security

Scripts, wij maken én gebruiken deze op dagelijkse basis bij RedLogic. Of het nu om Powershell, Javascript of Ansible gaat, onze specialisten hebben voor elk denkbaar probleem wel een stuk code beschikbaar.

VMware brengt vSphere 6.7 en vSAN 6.7 uit

18 april 2018 alexander de wit Nieuws / VMware

Na maanden van beta-testing, mede uitgevoerd door het RedLogic team, heeft VMware vandaag groot nieuws gepresenteerd. Nieuwe versies als vSphere 6.7, vSAN 6.7 en VMware Site Recovery Manager 8.1 zijn uitgebracht. De belangrijkste features deelt RedLogic in dit artikel.

Game on…. Wie wordt de RedLogic bowlingkampioen?

16 april 2018 Linda Windhouwer Fun

Bowlen is weer terug van weggeweest, dus ook onze RedLogicans moesten eraan geloven. Een heus bowlingkampioenschap stond er op het programma. De strikes, spares en ohhhh’s en ahhhh’s vlogen iedereen om de oren.

Zevende VMware Solution Competentie toegekend aan RedLogic

29 maart 2018 alexander de wit Nieuws / VMware

VMware heeft aan RedLogic haar zevende solution competentie toegekend. De Management Automation competentie wordt uitsluitend toegekend aan VMware partners met een bewezen trackrecord op het gebied van vRealize Automation (vRA) en vRealize Orchestration (vRO).

Toekomstige Formule 1 coureurs van RedLogic gaan los op het circuit

28 maart 2018 Linda Windhouwer Events / Fun

11 man sterk stond gisteren (27 maart) te trappelen van ongeduld om de snelheidsduivels in zich los te laten. Gehesen in beschermende pakken en getooid met gele helmen gingen zij met elkaar de strijd aan. Wie mag zich de snelste RedLogican noemen?

RedLogic-Sessies op de NLVMUG UserCon 2018

21 maart 2018 alexander de wit Events / VMware

De NLVMUG UserCon 2018 is het grootste VMware VMUG community event ter wereld. Tijdens dit evenement komen de Nederlandse VMware vakidioten bij elkaar om kennis op te doen en vooral ook om kennis te delen. Uiteraard was er een RedLogic delegatie aanwezig en werden twee sessies gehost.