AWS re:Invent 2019

27 november 2019 AWS / Events

Volgende week vliegt een delegatie van RedLogic naar Las Vegas om het jaarlijkse AWS re:Invent evenement bij te wonen. Het re:Invent is het evenement waar alle nieuwe AWS-funtionaliteiten worden getoond. RedLogic gaat, net als vorig jaar, op zoek naar de beste mogelijkheden om cloud en bestaande omgevingen met elkaar te combineren. Het re:Invent is ook dé locatie om AWS partners te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Ben jij ook aanwezig, let’s meet!

AWS re:Invent

Met de Las Vegas Strip op de achtergrond is de AWS re:Invent een week gevuld met Amazon Web Services. Van maandag 2 tot en met vrijdag 6 december vinden er gedurende de dag allerlei workshops en sessies plaats. Verder zijn er legio mogelijkheden tot netwerken en biedt het event vele opties ter ontspanning. Het re:Invent evenement vindt verspreid over meerdere casino’s op de Strip plaats; dit is op zich natuurlijk al een unieke locatie.

Learn

Tijdens het AWS re:Invent zijn er verschillende soorten sessies waarin alle AWS-functionaliteiten worden uitgelegd. Zo zijn er normale break-out sessies, maar ook hands-on workshops, whiteboard en chalk-talks. Met name deze chalk-talks waren vorig jaar erg interessant. Zij werden aangeboden in een kleinere setting en gaven daardoor veel meer mogelijkheden tot interactie. RedLogic wil tijdens dit soort sessies meer inzicht krijgen in de mogelijkheden van AWS voor onze klanten (en voor onszelf).
De interesse van RedLogic ligt uiteraard op het gebied van infrastructuren. Tijdens de re:Invent gaat de aandacht uit naar de mogelijkheden om bestaande en nieuwe infrastructuren aan te sluiten of te migreren naar de AWS cloud. Eén van die mogelijkheden is ‘VMware Cloud on AWS’. Vanuit de VMware expertise is RedLogic hier al mee bezig en zal zeker een aantal workshops over dit onderwerp bijwonen.

Play

Naast alle leerzame sessies tijdens de re:Invent biedt Las Vegas op zich al voldoende ontspanningsmogelijkheden. Alsof dat nog niet voldoende is, organiseert AWS er ook nog een aantal. Net als vorig jaar is er op re:Invent, een kip-eetwedstrijd (de tatonka challenge), de 4 & 8 kilometer runs en ook de nodige feesten en recepties zullen niet ontbreken. Met de ervaring van vorig jaar kijken wij alweer uit naar de re:Play, met o.a. Broomball en Dodgeball.

Kortom voldoende om naar uit te kijken, volgende week meer. See you in Vegas!