AWS re:Invent 2018

20 november 2018 AWS / Events

Komende week vliegt een delegatie van RedLogic naar Las Vegas om het jaarlijkse AWS re:Invent evenement bij te wonen. Tijdens het evenement worden alle nieuwe AWS-funtionaliteiten getoond. Je kan er hands-on ervaring opdoen en het is mogelijk vragen aan de AWS experts zelf te stellen. RedLogic heeft dit jaar als doel, om naast nieuwe AWS trends, de beste mogelijkheden voor routes naar de cloud uit te stippelen. Uiteraard is dit dé manier om AWS partners te ontmoeten en nieuwe contacten te maken. Ben jij ook aanwezig en wil je met ons kennismaken? Neem dan vooral contact met ons op.

AWS re:Invent

Met de Las Vegas Strip op de achtergrond is de AWS re:Invent een week gevuld met Amazon Web Services. Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 november vinden er gedurende de dag allerlei workshops en sessies plaats. Verder zijn er legio mogelijkheden tot netwerken en biedt het event vele opties ter ontspanning. Het re:Invent evenement vindt verspreid over 7 casino’s op de Strip plaats; dit is op zich natuurlijk al een unieke lokatie.

Learn

Tijdens het AWS re:Invent zijn er verschillende soorten sessies waarin alle AWS-functionaliteiten worden uitgelegd. Zo zijn er normale break-out sessies, maar ook hands-on workshops en onder andere whiteboardsessies. RedLogic wil tijdens dit soort sessies meer inzicht krijgen in de mogelijkheden van AWS voor onze klanten (en voor onszelf). Uiteraard ligt onze interesse op het gebied van infrastructuren. De aandacht gaat daarbij uit naar de mogelijkheden om bestaande en nieuwe infrastructuren aan te sluiten of te migreren naar de AWS cloud. Eén van die mogelijkheden is ‘VMware Cloud on AWS’, waar wij vanuit onze VMware expertise al mee bezig zijn.

Play

Naast alle leerzame sessies biedt Las Vegas natuurlijk voldoende ontspanningsmogelijkheden. En mocht dit niet voldoende zijn, dan organiseer AWS er voor re:Invent ook nog een aantal. Te denken valt aan een Harley Ride, een kip-eetwedstrijd (de tatonka challenge), 4 & 8 kilometer runs, broomball en de nodige feesten en recepties.

Kortom voldoende om naar uit te kijken, volgende week meer. See you in Vegas!