Ontwerp H3

Voor het ontwerp van software-defined datacenters (SDDC) of traditionelere IT-infrastructuur klop je bij RedLogic aan. Dit begint met een goed gesprek met alle belanghebbenden. Tijdens een whiteboardsessie ontdekken wij samen de behoefte achter de wens en bepalen de juiste oplossing. Elke infrastructuurlaag komt daarbij aan bod: van netwerk en beveiliging, storage en back-up tot virtualisatie en het besturingssysteem.

Bouw en implementatie

De bouw en implementatie van een IT-infrastructuur is geen doel op zich. Wij vinden dat alles in deze fase in het teken moet staan van het uiteindelijke beheergemak. Dit vereist continue afstemming vanuit verschillende kennisgebieden. Onze teams bestaan daarom altijd uit drie mensen met relevante én elkaar aanvullende specialisaties. Een team met het geheel voor ogen, werkt beter dan losse specialistische inzet.

Beheer en update

Het beheer van IT-infrastructuur moet niemand tot last zijn. Zoals alle technologie moet het dienstbaar zijn aan de organisatie, die daardoor slimmer en zinvoller wordt. Wij zijn ervan overtuigd dat optimalisatie en automatisering van het beheerproces daarbij cruciaal is. Verwacht dus veel automation & orchestration wanneer wij je infrastructuur in beheer nemen. Met minder moeite meer bereiken, zo zien wij het graag.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ontdek welke IT-infrastructuur het beste past bij je organisatie.

voor een afspraak met onze experts.