Aerohive nomineert RedLogic voor Channel Award

29 januari 2018 Aerohive Networks / Events / Nieuws

Aerohive Networks heeft RedLogic dit jaar genomineerd voor de Aerohive Networks Channel Award. Deze award wordt uitgereikt aan Aerohive partners welke zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier hebben weten te onderscheiden.

Top Deal Of The Year

RedLogic heeft de nominatie verdiend in de categorie “Top Deal Of The Year”. Hoewel elke door RedLogic geïmplementeerde Aerohive omgeving het predicaat “Top Deal” verdiend is deze nominatie gebaseerd op slechts één van deze projecten. In dit project zijn zeven vestigingen uit vier landen voor zien van Aerohive AP250 Wireless Access Points. Medewerkers vanuit elke vestiging kunnen moeiteloos aan de slag op andere vestigingen. Ook kunnen bezoekers bij de receptie zelf WiFi toegang aanvragen via Aerohive ID manager op een kiosk PC.

De nominatie voor een Aerohive Channel Award voelt als een erkenning van het mooie werk wat wij verrichten. De medewerkers van Aerohive herkennen en erkennen dat RedLogic een duidelijke “value-add” propositie levert. Hierdoor wordt gegarandeerd dat de aangekochte Aerohive oplossingen ook daadwerkelijk op de juiste manier worden geïntegreerd in de bestaande infrastructuur en beheersorganisatie.

Aerohive Networks Channel Award uitreiking

De feestelijke uitreiking van de Aerohive Networks Channel Award zal plaatsvinden tijdens het Award dinner welke onderdeel is van de Aerohive Xperience Day.