3e VMware Master Services Competency voor RedLogic

11 februari 2020 Nieuws / VMware

Taart vandaag voor het team van RedLogic. Van VMware ontvingen wij namelijk het bericht dat wij een derde Master Services Competency toegekend hebben gekregen. Naast een MSC voor Datacenter Virtualisatie en Netwerk Virtualisatie bezit RedLogic nu ook de MSC voor VMware Cloud on AWS.

Directeur Alexander vertelt trots: “Master Services Competenties zijn de belangrijkste pijlers onder het nieuwe VMware Partner Connect Programma dat 29 februari van start gaat. VMware klanten zien het als het keurmerk voor een partner dat excellente kennis en kunde biedt.”

In 2019 hebben wij reeds voldaan aan de eisen voor de Master Services Competencies voor Data Center Virtualization en Network Virtualization. 2020 beginnen wij goed door toe te treden tot het selecte aantal VMware Partners dat de Master Services Competency heeft voor VMware Cloud on AWS. Wereldwijd zijn er slechts 15 bedrijven die deze erkenning hebben behaald.

De route naar de VMware MSC

Onderdeel van het behalen van de felbegeerde VMware Cloud on AWS – Master Services Competency is een driedaagse training. Speciaal hiervoor zijn collega’s Bart, Michael en Jimmy op roadtrip gegaan naar Parijs. Vergezeld door een ‘RedLogic Roadtrip Playlist’ zijn zij afgereisd naar Parijs voor een intensieve hands-on training. De belangrijke aspecten van VMware Cloud on AWS stonden hier op de agenda. Van het bepalen van de benodigdheden, via de onboarding en het beheer tot het uitbreiden of juist opruimen.

Naast deze interessante training is het succesvol afleggen van het VMware Cloud on AWS Specialist examen essentieel. Voor dit examen zijn alle RedLogic deelnemers met vlag en wimpel geslaagd.

Een VMware Master Services Competency haal je als bedrijf niet zo maar. Hiervoor is veel inzet en kennisvergaring van het gehele team vereist. Juist hierom zijn wij extra trots op deze erkenning van VMware.

VMware Cloud on AWS Workshop

Nieuwe kennis dragen wij graag over, zodat onze klanten hier ook beter van kunnen worden. Hiervoor is een VMware Cloud on AWS workshop ontwikkeld. Tijdens deze op maat gemaakte workshop komen alle aspecten van deze cloud service aan bod. Hierin komen tevens de verschillende business cases en migratiemogelijkheden aan bod.

Ben je geïnteresseerd in een VMware Cloud on AWS workshop? Neem dan vooral contact met ons op.