Niet 1, niet 2, maar 3 nieuwe aanwinsten bij RedLogic

1 mei 2018 Fun / Nieuws

Het voorjaar brengt drie nieuwe vakidioten onder de vlag van RedLogic. Met plezier stellen wij de infrastructuurspecialisten Dennis, Menno en Dennis (jawel nog een) aan jullie voor.

Dennis van der Winden

Zit graag aan de tekentafel voor het design van VMware-, Active Directory- en Exchange-omgevingen, om deze vervolgens op te bouwen en in te richten. Bij RedLogic kan hij deze kennis zeer zeker inzetten, om samen met het team te zorgen voor hoogwaardige klantoplossingen. Zijn keuze voor RedLogic werd beïnvloed door een zeer hoog getalenteerd team dat feilloos samenwerkt. Ooit zag Dennis meer in een carrière als straaljagerpiloot, zijn ‘need for speed’ is hij echter nooit verloren. Dennis is graag met auto’s bezig en is een compleet happy camper wanneer je hem in een racewagen of elektrische kart zet.

Menno Glissenaar

Menno is nummertje 15 bij RedLogic, maar gaat liever gewoon als Menno door het leven. Hij is wel te porren voor wat uitdaging en krijgt alle kans zich te specialiseren in NSX en vRealize automation van VMware. Menno werkt graag samen met andere gemotiveerde vakidioten aan een oplossing in samenwerking met de klant. Hij draait zijn hand niet om voor virtuele infrastructuren, storage en back-up. In zijn vrije tijd staat hij zijn mannetje op de tennisbaan of springt hij op de motor. In de nabije toekomst raken wij Menno misschien wel kwijt aan de VS, waar hij zijn jeugddroom achteraan wil gaan: President van de Verenigde Staten.

Dennis

Brandweerman in hart en nieren, zo  je Dennis wel omschrijven. Zijn fascinatie is als kind al begonnen en is nooit meer weggegaan. Tegenwoordig zet hij zich als vrijwillige brandweermakunn in bij brandjes en knipt hij ook nog wel eens mensen uit autowrakken. Bij RedLogic laat hij zich van zijn technische kant zien, al is hij absoluut niet in een hokje te plaatsen. Zijn brede inzetbaarheid varieert van het geven van bedrijfsadviezen tot geavanceerde Linuxoplossingen. Hij gaat verschillende bedrijfsprocessen onder de loep nemen en zich richten op automation. Dennis is een vriendelijke wervelwind, die zijn verjaardag liever niet viert omdat hij alles al heeft. Maar dan kent hij RedLogic nog niet…. challenge accepted; op zoek naar hét cadeau voor iemand die alles al heeft.

Wil je graag eens kennis maken met een van de mannen (of met een van onze andere techneuten), de koffie staat klaar.