Werkwijze

Geen kluitje in het riet, geen handdoek in de ring. Wanneer je organisatie stoeit met infrastructurele uitdagingen, pakken wij de handschoen juist op. Dit doen wij in teams vol passie, toewijding en vakmanschap. Verwacht van ons een kritische blik. Het doel? Een merkbare procesverbetering op lange termijn. En voor jou een goede nachtrust.

Ontwerp

Voor het ontwerp van software-defined datacenters (SDDC) of traditionelere IT-infrastructuur klop je bij RedLogic aan. Dit begint met een goed gesprek met alle belanghebbenden. Tijdens een whiteboardsessie ontdekken wij samen de behoefte achter de wens en bepalen de juiste oplossing. Elke infrastructuurlaag komt daarbij aan bod: van netwerk en beveiliging, storage en back-up tot virtualisatie en het besturingssysteem.

Bouw en implementatie

De bouw en implementatie van een IT-infrastructuur is geen doel op zich. Wij vinden dat alles in deze fase in het teken moet staan van het uiteindelijke beheergemak. Dit vereist continue afstemming vanuit verschillende kennisgebieden. Onze teams bestaan daarom altijd uit drie mensen met relevante én elkaar aanvullende specialisaties. Een team met het geheel voor ogen, werkt beter dan losse specialistische inzet.

Beheer en update

Het beheer van IT-infrastructuur moet niemand tot last zijn. Zoals alle technologie moet het dienstbaar zijn aan de organisatie, die daardoor slimmer en zinvoller wordt. Wij zijn ervan overtuigd dat optimalisatie en automatisering van het beheerproces daarbij cruciaal is. Verwacht dus veel automation & orchestration wanneer wij je infrastructuur in beheer nemen. Met minder moeite meer bereiken, zo zien wij het graag.

Referentie-architectuur

Sommige organisaties stellen extreem hoge eisen aan de beschikbaarheid van de IT-infrastructuur. Speciaal voor hen ontwikkelden wij onze modulaire referentie-architectuur, een voorgekookte set oplossingen voor hoogbeschikbare datacenteromgevingen. Bewezen technologie van vooraanstaande leveranciers.

De referentie-architectuur kun je gebruiken voor een volledig nieuwe IT-infrastructuur. Maar dat hoeft niet. Door het modulaire karakter is het niet nodig de volledige set te implementeren. Reeds geïnvesteerd in een andere oplossing of leverancier? Wij zorgen ervoor dat deze wordt ingepast in onze set.

Objectief advies

Soms loop je als organisatie aan tegen IT-problemen waarvan je geen kaas hebt gegeten. Of je zoekt onafhankelijke expertise voor een second opinion. Vertrouw in zulke gevallen op RedLogic. Met een frisse, objectieve en kritische blik brengen onze experts orde in de complexe wereld van IT-infrastructuur. Zij leggen de vinger op de zere plek en identificeren oplossingsrichtingen.

Troubleshooting

Zorgen om de netwerkbeveiliging? Werkt de gevirtualiseerde omgeving niet naar behoren en kun je zelf het euvel niet verhelpen? Onze expertteams kijken graag met je mee. Een team bestaat altijd uit drie mensen die vanuit verschillende disciplines aan een oplossing werken. Wij vinden het namelijk logisch dat je het geheel voor ogen houdt, in plaats van het inzetten van losse specialistische kennis. Op een EHBO-post wil je immers ook in één keer goed worden geholpen.

Assessment

Het is voor veel organisaties niet eenvoudig grip te houden op de IT. Doordat het overzicht ontbreekt blijven tekortkomingen onopgemerkt en weet niemand of de infrastructuur toekomstbestendig is. Een onafhankelijke evaluatie biedt uitkomst.

Tijdens een assessment evalueren onze experts één van de volgende onderdelen van de IT: de bestaande VMware-omgeving, de beveiliging van applicaties in het datacenter, het interne datacenterverkeer of de storageomgeving. Wij analyseren de metingen en presenteren de uitkomsten tijdens een interactieve whiteboardsessie.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ontdek welke IT-infra-structuur het beste past bij je organisatie.

voor een afspraak met onze experts.